Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 167 cm magas vagyok es 44 kg....

167 cm magas vagyok es 44 kg. Ez milyen alaknak szamit?

Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 18:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
sztem csak az mondja, hogy egy nőn kell valamit fogni, aki sonka. én 160 magas vagyok, 42 kilo, és mindenki irigyel, szal....
2008. okt. 1. 15:07
 12/18 anonim ***** válasza:

Én 17 éves vagyok, 168 cm vagyok és 53 kiló és nem vagyok kövér. Szóval nem árt majd híznod egy kicsit:)

Az utolsó válaszadónak azt üzenem, hogy az, hogy egy nőn nem árt ha van mit fogni nem azt jelenti, hogy kövér legyen, hanem azt, hogy formás, csinos legyen... Persze aki úgy szeretne kinézni, mint egy anorexiás annak hajrá..., de nem hiszem, hogy sok embernek fog tetszeni. De persze közted, és a kérdező között van 7 cm különbség szóval, neked nem is hiszem, hogy nagyon 50 kiló felé kéne menned.

2008. okt. 1. 15:57
 13/18 A kérdező kommentje:

Koszi szepen mindenkinek a jo- es rossz valaszokat is egyben. Nemtagadas vekony vagyok, de azert nem kell am tulozni, nem vagyok anorexias, es palcikaember sem, mert azert eleg sokan utannam is neznek. Csak kivancsi lettem volna a velemenyetekre is. :) Szoval koszi.

De egyebkent meg, inkabb nagyjabol csak a labaim vekonyabbak a kelletenel, de talan ez egy elony is egy reszben, mivel magassagom es az alakom miatt, mar nemkevesen mondtak, hogy jolennek modellnek. Amit meg kell hagyni, nem minden embernek mondanak, szoval jolesett. Es meg azt tennem hozza, hogy talan most vekonyabb vagyok mint kene...de vajon egy 5 ev mulva milyen alakom lesz ? hhh :)

Meg1x koszi mindenkinek!

2008. okt. 1. 17:27
 14/18 anonim válasza:
100%

Egyértelműen a vékony katagóriába tartozol. De ha nem fogyózol csak ilyen adottságú vagy akkor ez oké.

Majd késöbb úgyis kicsit kigömbölyödsz.

2008. okt. 3. 12:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja, hogy túl vékony vagy, az egyszerűen irigy:) 5 év múlva is jól fogsz kinézni, nem beszélve arról, hogy 25év múlva is. A vékony csajok sokkal tovább maradnak jó alakúak.
2009. márc. 6. 19:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez kurwa jó alaknak számít:) Örülj neki.
2009. márc. 7. 20:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaozkat. Ezzel most eleg sokat noveltetek az onbizalmam! KOSZI!!
2009. márc. 7. 23:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is 167 cm vagyok... csak 14 éves és 50 kg
2009. dec. 28. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!