Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a testalkat lányoknál jó...

Ez a testalkat lányoknál jó vagy nem? (158cm/41-2kg)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. jún. 29. 14:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem írtam el.

Szóval ennyire durva.

2016. jún. 29. 14:43
 12/19 A kérdező kommentje:

Ruhában kb ilyen:

[link]

[link]

2016. jún. 29. 14:48
 13/19 anonim ***** válasza:

A mai világban mar ezeknek a lanyoknak van esélyük, modellkedes teren is.

Egyébként..,.válaszolóknak szol. Ti tudjatok mi az ANOREXIA???? Nem csak kulso latszatban kell itelkezni errol, en is vekony vagyok elegge, de senki nem mondana ram ezt.

Az anorexia kialakulhat csaladi problemak miatt is... Amitől az illeto kovernek latja magat, kozben nagyon le van fogyva. Jelei a menstruacio elmaradása, hajhullás. Vagy ha csak turkalja az ételt...!

Ennyi mindent hogy tudtatok meg egy lányról, akit csak kepen láttatok?:)

Ahhhjj Istenem... Elobb olvassatok, nezzetek tevet, aztan írjatok a baromsagaitokat.:)

Kedves kérdező!

Mint fentebb is irtam kb. en is ilyen kilok kozt mozgok, apukám nagyon vekony a családba ott arrol az ágról mindenki... Ugy h en ezt orokoltem:) sot magasabb is vagyok. En izmosodni szeretnek csak. Ne változz meg senki kedveert, ha jol erzed magad a borodben:)

Kicsit molettebbek a kozepkorban voltak divatok, ez 2016, a mai világba pedig ez.

Miss Alena Shishkova pedig sokkal veknyabb mint amiket te kuldtel. Instagramon le lehet csekkolni: @missalena

Szep napot!

2016. jún. 29. 15:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Aképeken látható lányok 175 cm- körúli magassághoz 42 kilogrammosak nem egy 158cm-hez.. van egy hasonlo adatokkal rendelkező ismerősöm és van mit fogni rajta ...megértem lehet máshogy oszlik el de valahol van mit fogni az biztos...
2016. jún. 29. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerintem ez nem szép, semmi nőiesség nincs benne :/ Mint valami 9 éves kislány teste..
2016. jún. 29. 17:53
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát n nagyon oszlik el jm sezebben, csak a combom kicsit nőiesebb talán.

Igen, az anorexia (még a szót is utálom) egy teljesen mélyebbről jövő dolog. Tudnék erről mesélni.

Pl egy 60 kilós r ilet anorexiás, ha tegyük fel egy hétl ezelőtt még 70 kiló volt, de vmiért hirtelen lefogyott ennyit.

Meghát vannak akik genrtikailag is ilyenek, én is pl.

Sajnos manapság mindenhol azt hangoztatják reklámok is, hogy mennyire nem vagy elég jó. (Rossz a had, a körmöd, a stílusod, rossz helyen vásárolsz, stresszelsz, nem vagy jó anya....)

Ja meghogy egészségtelenül élsz, meg ilyenek.

De közben ne legyél ANOREXIÁS, IDEGES, mindig nézz ki JÓL..

Szóval durva, de köszönöm!

2016. jún. 29. 18:08
 17/19 A kérdező kommentje:
*nem nagyon oszlik el szebben
2016. jún. 29. 18:09
 18/19 A kérdező kommentje:

* egy 61 kilós ember is lehet anorexiás..

Bocsánat, hülyén gépeltem.

2016. jún. 29. 18:11
 19/19 anonim válasza:
szerintem jo ...en 158cm.es 44 kg vagyok...hizhatnek meg egy keveset de szeintem ez igy pont jo... es szerintem nem vagy anorexias szoval ne hallgass rajuk csak nezz bele a tukorbe es ha sovanynak/ vekonynak talalod magad akkor gyere at hozzam ebedre , jol fozok 😉
2018. márc. 25. 10:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!