Egy ideig borotvaltam a kezem de abba akarom hagyni kivilagosodik a szor?
Figyelt kérdés
Na szoval 8.-os korom ota borotvalom a kezem mert akkor masok szerint az volt a gaz ha nem borotvalom es szoros ezert elkezdtem vorotvalni majdnem minden lany borotvalta az osztalybol de most mar nem akarom borotvalni es azt szeretnem kerdezni hogy ha abba hagyom akkor kivilagosodik a kezemen a szor? Es olyan lesz mint ha nem is borotvaltam volna? Ha igen akkor kb mennyi ido utan?
Koszonom a segitseget
16/l
2016. jún. 28. 15:04
1/7 anonim válasza:
Nem.
Akkor is ugyanilyen lenne, ha soha nem borotváltad volna. Amint kinőtt elkezdted borotválni, sötétebb a közben lezajló hormonális változások miatt lett.
2/7 anonim válasza:
Kivilágosodni nem fog...
Valószínűleg ugyanolyan lesz, igen.
Szőkíteni is lehet a szőrt.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom szepen a valaszokat
2016. jún. 29. 05:55
4/7 anonim válasza:
Én 3 évig borotváltam rendszeresen,2-3 naponként. Most abbahagytam és ugyanolyan lett mint volt.
5/7 A kérdező kommentje:
Es mennyi ido mulva lett olyan mint volt?
2016. jún. 30. 21:22
6/7 anonim válasza:
Attól függ, milyen gyorsan nő a szőr.
7/7 A kérdező kommentje:
Hat en egy heten egyszer borotvaltam es eleg volt annyi
2016. júl. 3. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!