Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Létezik még egy ilyen ember,...

Létezik még egy ilyen ember, mint én? Elhívnak rengeteg helyre az emberek én mégis lemondom őket mindenféle kamuval, mert arra gondolok, hogy ronda vagyok és mit mondhatnak a hátam mögött?

Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

Itt vagyok ✋

Most is egy fiunak allitolag bejovok, sokszor kerdeztem hogy megis mi a banat foghatta meg bennem.. Azt mondja szep vagyok es jo a testem, meg tetszik a szemelyisegem. Pedig nem vagyok szep, sot. Az alakom is ocsmany, a szemelyisegem meg olyan utalatos... Szoval en nem is ertem ot.

2016. jún. 26. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, nem én vagyok, mert én ki nem hagynék egy jó bulit sem, de létezik. Amúgy én sem vagyok egy szépség, de nem kell bikinimodellnek/adonisznak lenni a szórakozáshoz. Ne érdekeljen mit mondanak mások.
2016. jún. 26. 14:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Mindig mondták,hogy csúnya vagyok ezért betegesen figyeltem a külsőmre évekig ,tényleg anorexiásra koplaltam magam,póthaj, egyebek. Talán akkoriban mondták rám a legkevesebbet,hogy ronda. De azóta már felnőttem és belefáradtam ,már nem xs a méretem ,hanem m ,és nem vasalom a hajam napi 3x csak 1x. Hallom néha,hogy azt mondják rám ,hogy csúnya vagyok és emiatt,ha egy társaság elhív nem merek elmenni velük,mert tudom,hogy ők is ezt gondolják rólam,még ha ők nem is mondják a szemembe. Ez szörnyű érzés és nem tudok vele mit kezdeni,hogy élhet egy csúnya ember teljes életet??sehogy
2016. jún. 26. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is anorexiás, depressziós, nyugtató függő voltam/vagyok. Sosem lehet igazán kigyógyulni csak tünetmentes lenni. Amúgy az első válaszoló vagyok, aki ki nem hagyna egy bulit sem. Mutass egy képet, ha gondolod én is mutatok, hogy ne érezd rosszul magad, és beszélgethetünk. Én meggyógyultam, talán van pár tanácsom neked, hogy hogyan viseld el a rosszmájú gúnyolodásokat. És amúgy én pszichiátrián is voltam olyan komoly eset voltam.

De ha nem akarsz beszélni itt egy tanács: Csak a közeli barátokkal bulizz, mert ha megbízol bennük, akkor biztos nem gúnyolnak ki.

2016. jún. 26. 14:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit hozzátennék, hogy 18 éves vagyok.
2016. jún. 26. 14:30
 6/10 opened paradise ***** válasza:

Az a baj,hogy a rosszat könnyebben meghallod és megjegyzed.

Aki most hívott,az gúnyolt régen? Nem.

2016. jún. 26. 18:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én tényleg csúnya vagyok ezen nem lehet segíteni max plasztikával,de az olyan sok pénzbe kerül mire összegyűjtöm a pénzt min 30 éves leszek..Ez is pl munkahelyen is nagyon rosszul érzem magam emiatt. Évek óta nincs párkapcsolatom és nem is hiszem,hogy lesz. Ahogy az első írta én sem tudnám elképzelni,hogy bárki is szeressen engem ilyen ronda nőt. Ami kapcsolatom volt az is azért ment tönkre,mert őrült féltékeny voltam és nem hittem el,hogy neki szép vagyok.Emiatt tudom,hogy nem is való nekem. Kész stressz a boltba vagy bárhová elmenni ilyen fejjel. Azt is észrevettem,hogy kb senki sem ilyen csúnya mint én,talán azért ,mert nincs is nálam rondább ??
2016. jún. 26. 18:39
 8/10 anonim válasza:
Ha elhívnak bulizni, és veled akarnak lógni, akkor valószínűleg nem tartanak csúnyának mert különben nem hívnának:) Fel a fejjel, fogadd el magad és légy boldog. Hidd el nem csak te vagy ezzel így és nálad rondább nők is megtalálták a boldogságot! Túl rövid az élet ahhoz, hogy ilyeneken rágódj!
2016. jún. 27. 18:03
 9/10 A kérdező kommentje:
De nem nagyon van nálam csúnyább ember,annyira csúnya vagyok,hogy az utcán vagy bárhol,ha meglátnak mindig megjegyzik az emberek. Borzasztó így élni,és nem si értem,hogy miért hívnak magukkal mások ilyen ronda embert,pedig ők szépek. Bár azért annyira nem fogadtak be,nem tudok úgy eltársalogni velük.
2016. jún. 28. 19:44
 10/10 anonim válasza:
Küldj képet privátba és mondok véleményt!
2016. jún. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!