Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellbimbó piercing 17 évesen?

Mellbimbó piercing 17 évesen?

Figyelt kérdés

Felelőtlen döntés lenne ilyen fiatalon? Már tavaly is akartam, de most kaptam rá 'engedélyt'. Még mindig annyira szeretném, mint az elején, viszont a fájdalom miatt is aggódom. Már van piercingem, tetoválásom is, mindkettőt jól tűrtem:D Viszont mellbimbó mégiscsak érzékenyebb.

Tapasztalatok, tanácsok?

2016. jún. 25. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
Jó de akkor te mondd meg hogy mi értelme! Nekem tök mindegy hogy ki mondja el csak valaki mondja már el!!!
2016. jún. 25. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Az az értelme, hogy tetszik neki. Ez egy dísz, egy ékszer vazzeg, mint a fülbevaló, vagy a nyaklánc.

De nyilván ha nagyon belegondolunk, akkor a fülbevalónak sincs értelme, ahogy annak sem, hogy ide irkálsz.

Az egész élet egy tök értelmetlen dolog!

2016. jún. 25. 18:53
 13/17 A kérdező kommentje:

Mi értelme minden piercingnek? Vagy tetkónak?:D Az hogy a viselőjének tetszik.

Vagy ha ez nem kielégítő,akkor térj be egy szalonba és kérdezd meg az ott dolgozókat, hátha elfogadható választ adnak.

Többieknek köszönöm.:)

2016. jún. 25. 19:09
 14/17 opened paradise ***** válasza:
100%

Gyakori kérdések,ahol csak a kérdésre nem válaszolnak...

Amúgy van aki szerint még jó érzés is utána ott.

2016. jún. 25. 20:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen válaszokért jövök fel ide 😂

Amúgy igen, érzékenyebbé válhat a mellbimbód :)

Viszont amíg nem gyógyul meg, és véletlenül belekapsz, vagy beleakad valamibe (elég könnyen akad sajnos), fájni fog. :/ Barátnőmnek van, ő sokat szenvedett vele, egyrészt ezek miatt, másrészt a gyulladás miatt. Szerintem írjál Blueskinnek, ő végre értelmes választ fog adni :D

2016. jún. 25. 22:34
 16/17 anonim ***** válasza:
2016. jún. 25. 22:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A fájdalmat ki fogod bírni (van, aki élvezi is), ha szeretnéd, csináld. Csak figyelj oda rá és tartsd tisztán, akkor nem lesz gond a gyógyulással sem.
2016. jún. 27. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!