Mellbimbó piercing 17 évesen?
Felelőtlen döntés lenne ilyen fiatalon? Már tavaly is akartam, de most kaptam rá 'engedélyt'. Még mindig annyira szeretném, mint az elején, viszont a fájdalom miatt is aggódom. Már van piercingem, tetoválásom is, mindkettőt jól tűrtem:D Viszont mellbimbó mégiscsak érzékenyebb.
Tapasztalatok, tanácsok?
Az az értelme, hogy tetszik neki. Ez egy dísz, egy ékszer vazzeg, mint a fülbevaló, vagy a nyaklánc.
De nyilván ha nagyon belegondolunk, akkor a fülbevalónak sincs értelme, ahogy annak sem, hogy ide irkálsz.
Az egész élet egy tök értelmetlen dolog!
Mi értelme minden piercingnek? Vagy tetkónak?:D Az hogy a viselőjének tetszik.
Vagy ha ez nem kielégítő,akkor térj be egy szalonba és kérdezd meg az ott dolgozókat, hátha elfogadható választ adnak.
Többieknek köszönöm.:)
Gyakori kérdések,ahol csak a kérdésre nem válaszolnak...
Amúgy van aki szerint még jó érzés is utána ott.
Az ilyen válaszokért jövök fel ide 😂
Amúgy igen, érzékenyebbé válhat a mellbimbód :)
Viszont amíg nem gyógyul meg, és véletlenül belekapsz, vagy beleakad valamibe (elég könnyen akad sajnos), fájni fog. :/ Barátnőmnek van, ő sokat szenvedett vele, egyrészt ezek miatt, másrészt a gyulladás miatt. Szerintem írjál Blueskinnek, ő végre értelmes választ fog adni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!