Magazin árak. Menyibe kerülnek?
Szeretném megtudni az alábbi magazinkok árát ill. hogy milyen időközönként jelennek meg.
Légyszíves írjátok még meg azt is, hogy mostanában milyen témák képzik ezeknek a magazinopknak a (fő) gerincét és, hogy milyen korosztályhoz szolnak.
-Joy
-Shape
-InStyle
-Éva
ui.: a témákról és az árukról csak azért érdeklődöm mert nekem itthon csak a nővérem régi (2007-es) számalyi vannak meg (Éva magazinom pedig csak egy van de az meg mégrégebbi)
A Joy 370 körül van. Szerintem 18 éves kortól jó, felnőttesebb magazin. Igazán csajos, tele rucikkal, jó tanácsokkal, jó cikkekkel... Havonta megjelenik 14-től kb.
De én inkább a Cosmopolitant javaslom, sokkal izgalmasabb, tele van élettel, sok hasznos, vicces dolog van a szexről is benne.:) Ebből 2 verzió jelenik meg havonta: egy Joy méretű és egy A4-es. A kicsi kb. Joy ára körül mozog, a nagy 700Ft körül van+kis ajándékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!