Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk. Szerintetek jo a 160-3cm...

Fiuk. Szerintetek jo a 160-3cm és 60-1 kg? Vagy tul sok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 16:41
1 2
 11/19 anonim válasza:

aki ezen két adat alapján olyanokat nyilatkozgat h sok a súly, az ostoba..

derékméret. haskörfogat ami tájékoztatást nyújt arról, hogy egészséges-e. magasság-100 körüli súlynál legalábbis egészség szempontjából az a lényeg. persze 160 80kg körül már biztos egy nőnél a túlsúly. de ez mesze nem az a kategória.

el kéne már felejteni a BMI-t!

a szubjektív vagy objektív szépség más tészta.

az hogy kinek milyen alkatú nő tetszik, az teljesen egyéni, miért kéne mindenkinek a mai ideálnak megfelelni?

2016. jún. 20. 17:40
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

11:

Rendes hogy felhozod a szubjektív-objektív szépséget, de most átlagokról, általánosságokról és a többség véleményéről beszélünk.

Mondhatod hogy szerinted egy 160 cm-70 kg-os nő nem kövér, de attól még 10-ből 8-9 ember teltnek, ducinak, húsosnak tartja majd.

Ahogy írtam, aki több kg súlyban, mint ahány cm mínusz 100 (160 cm és 60kg, 180 cm és 80kg, stb), az vagy nagyon izmos-sportos, vagy testes-húsos-duci, esetleg kövér ember.

Nekem is van egy jó barátom, aki 168 cm és 74 kg, de csak azért mert egy izomkolosszus, nyak alatt tényleg egy adonisz.

Nem ideáknak kell megfelelni, hanem az emberek szeretnek tetszeni másoknak, mert ez jó érzés nekik és növeli az önbizalmat. Akármennyit is papol arról bárki, hogy neki nem számít mások véleménye.

2016. jún. 20. 17:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Alacsonyabb, és könnyebb vagy nálam. Lehet hogy van rajtad mit fogni, tehát tökéletes.

De egy képnek én is örülnék. :-)

2016. jún. 20. 19:06
 14/19 anonim ***** válasza:

158 cm magas vagyok, hozzá 64 kg. Vagyis van rajtam túlsúly, de ettől függetlenül bár párkapcsolatban élek, napi szinten, mivel a munkahelyemen férfiak is vannak, illetve más férfiakkal is a munkám során találkozom, igen csak nem szűkölködöm a pozitív visszajelzéseket illetően. Mondjuk nyilván tisztában vagyok vele, hogy hol van a túlsúly és mi az ami pont pedig előnyös az alakomat illetően, így olyan ruhákat hordok, amik a kevésbé jó részeket takarják, ami meg jó, azt meg hangsúlyozza.

Szóval te hozzám képest nyilván vékonyabb vagy, de a számok csak számok, nyilván nekem a személyiségem is olyan, hogy azért is kapok pozitív visszajelzéseket. Szóval, ha alapvetően te is elégedett vagy magaddal, elfogadod, hogy vannak gyengébb területek rajtad, de azért jól érzed magad a bőrödben, akkor hidd el, hogy lesznek, akiknek nagyon be fogsz jönni!:)

2016. jún. 20. 19:41
 15/19 October15 ***** válasza:

12.: Ezzel akad azért akad "némi" probléma.

- Megkérdeztél reprezentatív mennyiségű embert, hogy kijelenthesd, hogy 10-ből 8 szerint ez sok? [Ezres nagyságrendű mintákat szoktak reprezentatívnak találni.]

- Nem az volt a kérdés, hogy a fiúk szerint hanem, hogy Fiúk, szerintetek.. magyarán nem egy csoport hanem több adott személy különálló véleményére irányul a kérdés. Ami azt jelenti, hogy nem, nem átlagokról beszélünk hanem személyes preferenciákról.

-Ez a testmagasság -100 kiló meg mi a retek?:D Ezt mégis ki és honnan szedte? Ez azért minden csak nem pontos, először is akkor ezek szerint egy 160 cm magas férfi és egy 160 cm magas nő esetén is az ideális súly 60 vagy az alatt van [aminek a kérdező amúgy eleget tesz szóval nem értem mi a gond] a kérdés akkor már csak az, hogy ez az izé mégis, hogy magyarázza az izomzat vagy a zsírszövetek eltérő mivoltát egy férfin és egy nőn.

2016. jún. 20. 19:41
 16/19 October15 ***** válasza:

2 dolog lemaradt:

- Egyrészt nope, normális emberek nem a társadalom [pontosabban esetünkben a te személyes] elvárásai alapján lövik be azt, hogy hogyan is kellene kinézniük hanem saját preferenciájuk alapján.. :D Vagy azt mondod, hogy a társadalom pl elvárja tőlem a martens bakancsot meg a rapeface szakállt?:D Mondjuk tény, hogy staffi mellett jól mutat de kétlem, hogy ez lenne az elvárt. :D

2016. jún. 20. 19:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Képet! Utána tudunk hitelesen válaszolni. Amugy nem tűnik jónak, de lehet h tényleg jól oszlik meg az a súly.

Kép privátba, arc nélkül ;-)

2016. jún. 20. 20:32
 18/19 anonim ***** válasza:
ez egy egyenlet?
2016. jún. 21. 10:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha izom miatt ennyi a súlyod, az oké. Ha zsírból jön, az nekem már a löttyedt seggű kategória, bocs. De van akinek az jön be, meg amennyiben nem engem akarsz elcsábítani, nem oszt, nem szoroz a véleményem. :D
2016. jún. 25. 21:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!