Szerintetek tényleg visszataszító ez a srác? :O
Volt róla itt egy kérdés. Olyan válaszok érkeztek, hogy hányinger, meg afgán menekült, meg nemtudom. Teljesen megdöbbentett, azt hittem, az ilyen minden csaj álma.
Tényleg nem tetszik Nektek?
Az álla vonala, és a homloka nagyon szép, de a szeme nagyon bizarr, mint a gyenge horrorfilmekben a szellemmegszállta karakterek tekintete.
Sok képen hosszú a feje, mint aki vákuummal született.
A kisugárzása vagy meleg, vagy páva, nem tudom, de sok időt tölt a tükör előtt, ez biztos.
Adok neki egy 10/7-et, mert a teste szép.
Szép fiú, de nekem túlságosan is az. Most komolyan, szerintem minden reggel 5-ször annyi időt töltene sminkeléssel meg hajbelövéssel, mint én. :D
Nekem a természetesebb pasik jönnek be. Csomó képen szinte már lányosan néz ki.
Szerintem tucat, és eszembe se jut semmi menekült meg hasonlók.. Pont ez az, hogy egy teljesen átlagos ember.
(Az átlagost nem úgy értem, hogy nem néz ki jól, hanem, hogy semmit nem mozgat meg bennem)
Nem mondom, hogy csúnya.
De nekem nem tetszik, nem kellene.
A túl világos szeme fura... barnával jobb lenne, akkor nem zavarna a túlzott szögletesség sem.
Az arcvonásai szépek, de a szemétől a hideg ráz. Plusz a barna bőr sem tetszik.
Szépfiú, de nem jön be. Olyan meh...
Csúnya lesz, amit írok, de remélem, tudjátok, mire gondolok.
A szeme miatt a bőrszíne koszosnak hat. Nem tudom, a sötét bőrt elrontja a világos szem. Barnával nem nézne ki ennyire félelmetesnek, barátságosabbnak hatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!