Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy arany ékszereket...

Igaz az, hogy arany ékszereket csak a cigányok hordanak?

Figyelt kérdés

Arany fülbevaló, nyaklánc.. Stb.

Van egy cigány ismerősöm, tele vannak pénzzel (dolgoznak!!!) és arany fülbevaló, nyaklánc (de olyan szépet se láttam még soha!) stb. Náluk szokás. Főleg a gazdagabb cigányoknál. Mielőtt beszólnának, igen van ilyen! Csak normálisak. (Pl Szuhai Petiék stb)

Viszont a magyaroknál is látni ilyet.

2016. jún. 16. 10:22
 1/7 anonim válasza:
64%
Nem, nem mindenesetbe a cigányok hordanak ott vannak a niggák is meg sok fehér emberen láttam én , igazábol izlés.. függöen
2016. jún. 16. 10:24
 2/7 A kérdező kommentje:
A négerek én úgy láttam inkább gyémánt kedvelők. Pl Tyga, Chris Brown és ilyenek...
2016. jún. 16. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Nem igaz.

Egyrészt nem minden cigány hord aranyat. Sokan bizsukat hordanak.

Másrészt nagyon sokan hordanak aranyat, akik nem cigányok. Az arany a leggyakoribb általában. Én is csak aranyat hordok. A fülem semmi mást nem bír. Karikagyűrűm is arany. Így ha még valamit felhúzok, nyaklánc, karkötő, az is arany, hogy passzoljanak valamennyire egymáshoz.

Cigányokra jellemző, hogy túlzásba viszik (ezt is). A minél nagyobb, feltűnőbb, vastagabb ékszerekkel akarják megmutatni, hogy ők pénzesek.

2016. jún. 16. 10:33
 4/7 anonim ***** válasza:
37%

Nem igaz, hogy csak cigányok hordják, magyarok közül főleg azok, akik nem találták meg az ízlésüket. Nem kell gazdagnak lenni pár nyaklánchoz és fülbevalóhoz, de elég ízléstelen felaggatni az összes családi örökséget.

Egy időben tényleg a tehetősség szimbóluma volt, de mára ez már nem így van. Látok még magyarokon, de szerencsére egyre ritkábban. Nem akarom bántani a falusiakat, de főleg náluk jellemző még, meg itt a városomban is néhány olyan kisvállalkozónál, aki nem öltözködik az utolsó divat szerint, de előveszi a nagyi nyakláncait és gyűrűit, mert szerinte az jómódot üzen annak ellenére, hogy kínai melegítőben van. Amitől rosszul vagyok, mikor feltesznek két-három aranyláncot és kidobják T-shirt fölé. Szóval nem cigányok "kiváltsága". Vannak manapság már olyan bizsuk, amik lehet többe kerülnek mint az arany.

2016. jún. 16. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Nem az arannyon van a hansúly, hanem a mennyiségen. Nekem csak aranyom van, de mind vékony, diszkrét és csak 1-1 db és nem vagyok cigány. Ők meg teleaggatják magukat mint a karácsonyfát a lopott fuxal.
2016. jún. 16. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
Én is hallottam már ezt egy visszataszítóan nagyképű és leereszkedő stílusú nőtől. Ő például csak szimplán fel akarta hívni magára a figyelmet, hogy rajta tessék-lássék első osztályú swarovski ékszerek vannak, nem "holmi" arany, amit a cigányok hordanak. Amellett, hogy nagyon szánalmas volt, még csak nem is fedte ez a ferde meglátás a valóságot.
2016. jún. 16. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Mimdenki hordhat aranyat csak a cigányoknak van igényük.

ebben nőnek fel!

nem elégednek m3g a cérna vékony 10ezer ftos kis szarral hanem vesznek 200ezerért egy barakát...

ennyi!

kinek ez kinek az szép lehet itt dobálozni!

2016. jún. 26. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!