Valaki tud szert a fénytelen, vastagszálú hajra?
Almaecetes vízzel öblítsd le a végén. A hajpakolások is jók (kókuszolaj, olívaolaj, érdemes ezeket este bemasszírozni nedves hajba - ilyenkor nyáron nem fogsz megfázni -, törcsi a párnára és reggel megmosod. Én szoktam rá folpackot is tenni néha, úgy még jobban beszívja a haj. Vagy hétvégén reggel bekened, ráteszed a folpackot vagy valami gumisapit és este lemosod. Télen én szoktam egy meleg sapkát is ráhúzni. Minél melegebben van, annál jobb. Aztán kimosod belőle és a végén a balzsam használata után (már ha használsz) kb. 1/2 liter vízbe öntött 2 dl almaecettel öblítsd le. Nem leszel ecetszagú, de ha akarsz, pár csepp illóolajat cseppenthetsz az ecetes vízbe (levendula, citrom, geránium) Az olajok közül az argán olaj csodákat művel a hajjal (fényesít, hidratál, erősít) és a ricinus olaj is nagyon jó.Bemásoltam ide egy linket, remélem, működik. Ezen az oldalon van egy videó, nézd meg: [link]
Sok sikert! Ha kitartóan csinálod, minden héten minimum 1x, segíteni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!