Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki tud szert a fénytelen,...

Valaki tud szert a fénytelen, vastagszálú hajra?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Már évek óta küzdök a túl dús fénytelen hajammal. Hajszárítás után általába ugy szoktam kinézni mint egy oroszlán és ráadásul száll is a hajam. Vasalni nem akarom mert az meg tönkreteszi és ha mégis kivasalnám akkor meg egy fél óra múlva ugyanúgy néze ki mint vasalás előtt.Vmi otthoni praktikát tudna vki ajánlani?

2016. jún. 12. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Olajpakolások (ricinus, olíva, kókusz, mandula stb...).
2016. jún. 16. 14:04
 2/2 anonim válasza:

Almaecetes vízzel öblítsd le a végén. A hajpakolások is jók (kókuszolaj, olívaolaj, érdemes ezeket este bemasszírozni nedves hajba - ilyenkor nyáron nem fogsz megfázni -, törcsi a párnára és reggel megmosod. Én szoktam rá folpackot is tenni néha, úgy még jobban beszívja a haj. Vagy hétvégén reggel bekened, ráteszed a folpackot vagy valami gumisapit és este lemosod. Télen én szoktam egy meleg sapkát is ráhúzni. Minél melegebben van, annál jobb. Aztán kimosod belőle és a végén a balzsam használata után (már ha használsz) kb. 1/2 liter vízbe öntött 2 dl almaecettel öblítsd le. Nem leszel ecetszagú, de ha akarsz, pár csepp illóolajat cseppenthetsz az ecetes vízbe (levendula, citrom, geránium) Az olajok közül az argán olaj csodákat művel a hajjal (fényesít, hidratál, erősít) és a ricinus olaj is nagyon jó.Bemásoltam ide egy linket, remélem, működik. Ezen az oldalon van egy videó, nézd meg: [link]

Sok sikert! Ha kitartóan csinálod, minden héten minimum 1x, segíteni fog. :)

2016. júl. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!