Tényleg nem sokat jelent a változás amit csináltam?
Ugye azt tudod, hogy
- "Jaj ezer éve nem láttalak, te semmit nem változtál"
szöveget nem kell só szerint érteni?
Ez csak egy kedves gesztus, és nem feltétlenül az igazság.
Hány éves vagy? Egy kor felett ezt bóknak szánják.
Amúgy meg simán lehet ilyen üdvözlési formula. Az acne, szemöldök, stb. sokszor csak magának a viselőnek tűnik fel, mások nem is veszik észre. Lehet, hogy a szemében azért nem változtál, mert nem ezekre figyelt, hanem rád.
Egyrészt, az #1-nek igaza teljesen van.
Másrészt: a külvilágnak édes mindegy, hogy hogy nézel ki, nem fog senkinek feltűnni némi változás, ha csak nincs benne valami feltűnő, legyen bár pozitív, vagy negatív értelemben az.
A legjobb példa a klasszikus jelenet: egy nő megkérdez egy férfit: látsz rajtam valami változást? - A férfi kizárólag ebből a kérdésből fog rájönni, hogy a nő fodrásznál volt, de továbbra sem fogja látni a különbséget. :D
A nők nagy része meg, még ha észre is veszi a változást az ismerősén, kritikusan és rosszindulattal/irigységgel áll hozzá.
A lényeg, hogy te magad jól érezd magad a bőrödben, és ha van párod, neki tetsszél! :)
És tényleg ennyire fontos, hogy milyen üres frázisokkal dobálózik egy "ismerős", akit x évente egyszer látsz...?
Talán ne foglalkozz ennyire mások véleményével.
És ja, olyan hatalmas változásnak nem mondanám ezt 3 év alatt én se, amit meg kéne jegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!