Azt szetetnem tudni hogy mennyire faj a ful lyukasztas?
Figyelt kérdés
15 eves vagyok es ki szeretnem lyukasztani az egyik fulemet hogy legyen 1 es2 lyuk ....menyire faj ?mert en nm nagyon birom a fajdalmat...2016. jún. 11. 17:03
1/8 anonim válasza:
Ha löveted akkor nem fáj annyira, viszont teljesen szétroncsolja a szövetet,inkább szúrasd,túl lehet élni, ha meg nem bírod akkor inkább ne csináltasd meg
Én mindenemet magamnak szúrtam
2/8 anonim válasza:
Oszinte leszek, nekem ovis koromban csinaltak es eszmeletlenul fajt, reggel volt, estig bogtem es a falat kapartam joforman, pedig voltak huzos seruleseim is :$ viszont vannak ismeroseim, akik szinten nagyobb vagy felnottkorban mentek el, es van, akinek szinten vacak volt, de mindegyikuk azt mondta, hogy kibirhato. Na meg pici babaknak is van ful lyukasztas, ha ok tulelik, akkor te is. Fel a fejjel :)
3/8 anonim válasza:
Attól függ hova szúrják. Én porcban tompa de erős fájdalmat éreztem, bőrnél pedig éleset (ezt kevésbé is bírtam). De nyugodtan menj el és csináltass meg egyet, gyorsan szokták csinálni, meg utána el is zsibbad egy időre.
4/8 anonim válasza:
Semennyire.
En volt hogy magamnak is csinaltam 12 evesen :D
17L
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat megprobalom csak az a baj hogy az en fulem nagyon erzekeny es ha el kezd fajni akkor faj heteken keresztul...
2016. jún. 11. 21:14
7/8 anonim válasza:
Szerintem amugy ez a faj-nem faj dolog egyenfuggo is, lehet, te meg sem fogod erezni. Meg persze rendes helyen csinaltasd, mert mint mindenutt, sajnos ezen a teruleten is vannak koklerek.
8/8 anonim válasza:
Én a fülcimpámba csináltattam kettőt tavaly. Én kifejezetten lövetni szerettem volna. Nagyon gyors volt, kb. semmit nem is éreztem belőle. Egyáltalán nem fájt sem akkor, sem utána mikor gyógyult. Nekem ez sokkal szimpatikusabb volt mintha úgy szúrták volna mert mondom ez gyors, steril, tulajdonképpen a fülbevaló szúrja át a füledet és már benne is van. Míg ha szúrják akkor szerintem az kellemetlenebb lehet, bár nem tudom (kiskoromban nekem is szúrták, de nem emlékszem rá). Viszont porcba azt mondják, hogy mindenképpen szúrni ajánlatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!