Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 158cm vagyok és 65kg 14 éves...

158cm vagyok és 65kg 14 éves van egy barátom aki nagyon szeret már lassan1 éve együtt vagyunk? A többi lent

Figyelt kérdés
158cm vagyok és 65kg 14 éves van egy barátom aki nagyon szeret már lassan1 éve együtt vagyunk és neki tökéletes vagyok így azt mondja de gyakran csúfolnak és gyakran mondják hogy szép is vagyok szerintetek változzak meg vagy maradjak így ahogy a barátomnak tetszek?

2016. jún. 11. 07:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha így tetszel a baràtodnak, akkor nem kell semmit megvàltoznod, de ha mègis szeretnèl valamit ,akkor ugye 58lenne a max ,olyan 7kg siman lejon ha eljarsz futni en ilyenkor 170cm voltam ès 57kg engem meg azert csufoltak mert sovany voltam ugymond ,senki sem tokeletes viszont amikor mar voltak testi adittsagaim meg elkezdtem sportolni,akkor mar izmosabb voltam, szerintem igy vagy jo, es ha a baratod is ezt gondolja akkor nincs min valtoztatni.
2016. jún. 11. 12:20
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2016. jún. 11. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A kérdés hogy te hogy érzed magad. Téged zavar a súlyod? Akkor tegyél ellene. Ha nem zavar, akkor szard le hogy csúfolnak. Szóval olyan legyél hogy magadnak tetsszél.
2016. jún. 11. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
14 évesen semmiképp se kezdj fogyókúrába. Fejlődésben vagy, ilyenkor minden tápanyagból, nyomelemből ásványi anyagból meg kell adni a szervezetnek mindent.
2016. jún. 11. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
A fogyókúra az szerintem se jó ötlet, de egészséges étkezés (tehát édesség minimalizálva, bolti nasik elhagyva, cukros üdítők hanyagolása, stb) plusz moderált edzés nem árt meg. Persze csak ha téged zavar, ez a súly még nem káros az egészségedre.
2016. jún. 11. 16:29
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi de sportolok kosarazok és karatézok rendszeresen :)
2016. jún. 11. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!