Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Más is kapott e-mailt, hogy...

Más is kapott e-mailt, hogy nyert a La Roche Posay nyereményjátékán?

Figyelt kérdés

A múlthéten kaptam, én hülye meg egyből válaszoltam, el is küldtem a postázási címemet, és várom várom a csomagot...

Erről a címről kaptam: larocheposayhungary@gmail.com

Más is kapott? Ez lehet csak valami átvágás volt, hogy megszerezzék az e-mail címemet?

2016. jún. 10. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
sztem igazi a játék valószínűleg játszottál valamikor, biztos h még egy pár nap mire küldik.
2016. jún. 10. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Pár napja volt hasonló kérdés. Ha nem te voltál, keresd vissza.
2016. jún. 10. 10:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Amiatt gyanakodom, hogy a Facebook oldalukon más is megkérdezte, hogy ez az ő e-mail címük (nem válaszoltak rá). Plusz az e-mail egy sima e-mail volt, semmi La Roche Posay-os logó, vagy valami...plusz egy ekkora cég gmail-t használna? Nem tudom...
2016. jún. 10. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
neked is sok eszed van, ha elhitted hogy a La Roche Posay gmailt használ
2016. jún. 10. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:

noreply@laroche-posay.com

feliratkoztam a hírlevelükre erről az emailről jött visszaigazolás

2016. jún. 10. 10:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Tegnap facebook-on írtam nekik, és azt írták, hogy hozzájuk tartozik ez az e-mail cím.

Köszi a válaszokat!

2016. jún. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!