Mekkora üveg parfümöt szoktatok venni?
Figyelt kérdés
A kisebbet, mert az olcsóbb; vagy a nagyobbat mert az fajlagosan olcsóbb?2016. jún. 8. 00:07
1/4 anonim válasza:
Általában a kisebb a drágább nem? Aminek tartósabb az illata, mert olaj alapú, ha jól tudom. A nagyobb milisek a toilette parfümök amiknek hamar elmegy az illatuk ezért kicsivel olcsóbbak is. Én általában a toilette-t veszem, mert sok idő mire kifogy, meg annyira nem szoktam magam "fújkodni".
2/4 anonim válasza:
Az enyém olcsó de tartós:) Nagyon jó Star Nature vaníliás illatban. 2hónapja meg van már és még mindig van az alján :))))
3/4 A kérdező kommentje:
1: hát ez talán a drogériásokra igaz, amiknek van natural spray változatuk. A kérdés arra vonatkozik amikor ugyanannak a terméknek van kisebb és nagyobb kiszerelése.
2016. jún. 8. 08:58
4/4 anonim válasza:
Általában nem aprózom el, és a legnagyobbat veszem. Nagyon parfümös vagyok, imádom az illatokat, így nagyon szeretem őket fujkodni is. :) Előfordult már, hogy egy illatot meguntam, vagy rájöttem, hogy mégsem illik hozzám, pedig még az üveg felénél se tartottam.. ilyenkor általában eladom vagy elajándékozom őket. Viszont ha olyan illatot szeretnél megvenni amit már ezelőtt is használtál, vagy teljesen biztos vagy benne, hogy ez az illat a te védjegyed lesz, és nem fogsz ráunni, akkor érdemes a nagyobb kiszerelésre befektetni. Netes parfümériáknál nincs akkora árrés a kiszerelések közt, így érdemesebb ott nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!