Budapesten eredeti parfüm olcsóbban a bolti (Müller, DM, Douglas) árnál? Ti hol vásároltok?
én egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ezek a webáruházak eredetit árulnak. jó, persze az olcsóbb kategóriásaknál elképzelhető, de pl. a douglasba vettem múltkor egy michael kors glam jasmine parfümöt, 100 ml-est 34 ezer forintért. itthon ránéztem a neten, az iparfümerián csak 20.000,-Ft volt! aztán rámentem a hivatalos MK oldalra, ahol egyébként olcsóbbak a cuccok mint ha üzletben venném, ott is csak pár ezer ftal volt olcsóbb ez a parfüm, 30.000,-Ftért árulták forintra átváltva a dollárt. Szóval, képtelen vagyok elhinni, hogy a luxus/prémiámmárkák termékei mind eredetiek lennének, mert nemlétezik hogy 14.000,-Ftal olcsóbban kínálnák. Nem éri meg nekik az eredetit ennyiért eladni...
Rendeltem régen az iparfümériáról, Katy Perry parfümöt, Balmaint, az illat fújás után pár órával már absz nem volt érezhető. A Douglasban vett MK parfümöm alig tudom magamról lemosni, kora reggel befújom magam vele és még este, fürdés előtt is érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!