Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért lányosodtak el a fiúk,...

Miért lányosodtak el a fiúk, és ez miért tetszik a lányoknak? Szerintem már a mai fiúk többet töltenek a tükör előtt mint a lányok. Miért tetszik ez nektek lányok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 10:50
 1/8 anonim válasza:
84%

Nekem egyáltalán nem tetszik.

És még csodálkoznak hogy az idősebbek érdekelnek...

2016. jún. 4. 10:56
 2/8 A kérdező kommentje:

Bízom benne,hogy nem te vagy az egyedüli lány..

Komolyan mondom,hogy vissza kellene vezetni a sorkatonaságot.. Itt megtanítanánk velük,hogy mit jelent Férfinak lenni..

2016. jún. 4. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező, a katonaság legfeljebb arra jó, hogy néhány hatalommániás gyökér csicskáztathassa az újoncokat, ettől pedig nem lesz senki "férfi" :D Jó ez így, menjen katonának az, akinek egyenruhafétise van és éljék ki egymás között a dolgot, nem kell erőszakkal bevonni azokat is, akik nem vevők a témára :D

Egyébként ugyanezt a hiszti, hogy "ezek a mai fiatalok már nem elég férfiasak/nőiesek" stb. minden generációban előjön. A megoldás nagyon egyszerű: nem kell azokkal foglalkozni, akiket nem találsz szimpatikusnak és máris sokkal könnyebb lesz az életed. Vannak olyan nők, akiknek a metroszexuálisak jönnek be, olyanok is, akiknek a katonák, és olyanok is, akik nem ilyen felszínesek, hanem valódi emberi értékek alapján választanak maguknak párt.

2016. jún. 4. 11:19
 4/8 October15 ***** válasza:
0%
Hmm de még mennyire, hogy kellene sorkatonai szolgálat.. az más kérdés, hogy nem azért, hogy az ecsethajú kis búzákat megneveljék.. :D GYK: Honvédség.. nem véletlenül hívják így. Majd amikor megint tonnaszámra hullanak a civilek akkor visszasírjátok, hogy a mi korosztályunk miért nem kapott kiképzést.. :)
2016. jún. 4. 11:37
 5/8 anonim válasza:
86%
Szerintem is nagyon gáz. Egyáltalán nem jönnek be az ilyen srácok. Ami zavaró, hogy általában nekik van a legnagyobb pofájuk és elhiszik, hogy helyesek. 18/L
2016. jún. 4. 12:13
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Jaj már megint ez a b**i általánosítás. A #3-nak igaza van. Az ún sorkatonaság csa arra volt jó, hogy pár falusi tahó ba***tassa az egyetemista srácokat és csak azt tanulás meg, hogy hogyan lógj és vobd ki magad monden alól. Mellesleg Izraelben két évig vonulnak be de a nőknis. Szerintem s dok haszontalan ri***ra is ráférne. Amúgy nem néz ki minden srác úgy mint te. Ha csak ezeket veszed észre az a te hibád.
2016. jún. 4. 12:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocs az elírásokért.
2016. jún. 4. 14:54
 8/8 anonim válasza:
Engem nem érdekelnek a díszb*zik.De hiába,manapság divatba jött...
2016. júl. 18. 11:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!