Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk? Szerintetek...

Lányok, fiúk? Szerintetek melyik a legszebb női testrész?

Figyelt kérdés
Nemeteket írjátok!
2010. ápr. 11. 16:26
1 2
 11/18 anonim válasza:
Én mindig egy nőnek élősszőr az arcát nézem meg utána ha engedi az alkalom akkor a fenekét mert én személy szerint oda vagyok a női fenekekért de ha a 2 közül kéne választani akkor a fenék a legszebb szerintem.
2010. ápr. 11. 17:12
 12/18 anonim válasza:
A legszebb rész ott van (nemtudom jól leírni de megpróbálom) A köldökétől mész le a punci felé picit (6-7centit) aztán oldalra a combjai felé kb olyan magasságban ahol a "fanszőre" teteje lenne :D Na az a rész ha tök szőrtelen...olyan puha :D Én imádok oda egy nagy puszit adni a barátnőmnek! :) Fiú20
2010. ápr. 11. 17:39
 13/18 anonim válasza:
Punci
2010. ápr. 11. 17:50
 14/18 anonim válasza:

hát, valami rövidebb válogatásban...

arc, ajkak, mell, kulcscsont, csípő, fenék, comb, vádli...

boka

hehe, milyen kérdés ez, felmérést készítesz? :P

2010. ápr. 11. 17:56
 15/18 anonim válasza:

szem,száj,mell,test,fenék,lábak úgy egyszóval minden... ;)

18/l

2010. ápr. 11. 19:10
 16/18 anonim válasza:
a Feneke és a csípője :$
2010. ápr. 11. 21:04
 17/18 anonim válasza:
59%

Szerintem az egész összkép legyen harmonikus és nöies. A részletek? A szem.. a száj... a szép hosszú és ivelt comb és vádli-karcsú bokával és térddel ( elég ritka..) a karcsú derék és nöies csipö-popsi.. a mozgás szépsége (hosszú lábúak-szép kerek popsival elönyben!).. a természetes mell ringása.. a mélyen kivágott vagy kigombolt ruhában, pólóban a melltartó nélküli vonalak..az enyhén elöredomborodó és finoman szörös szeméremtest..A szép nöi test olyan csodás..minden nap lehet rajta valami újat felfedezni..

Laci Darmstadt

2010. jún. 30. 16:48
 18/18 anonim válasza:
PINA
2010. szept. 18. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!