Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hófehérke vagy barna bombázó?

Hófehérke vagy barna bombázó?

Figyelt kérdés

Fiúkat kérdem elsősorban...

Szerintetek az ciki , ha valaki nem tud lebarnulni, és tök fehér a bőre? Visszataszítónak tartjátok ha pl megláttok egy fehér lábú, fehér kezű, fehérarcú lányt? Mármint mindenki szerint csak a barna a szexi a szép és a jó...

válaszaitokat előre is köszönöm..

2010. ápr. 11. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, én is lány vagyok :)

És általában hófehér bőrű. Ez egyedül a lábamnál zavar, nem szeretem, ha nyáron ott világít a fehér praclim. De érdekes, hogy a pasikat ez sosem zavarta ami azt illeti. Nem vagyok az a tipikus porclán színű lány, de sosem szoktam lebarnulni. De eddig mindig csak olyanokat mondtak nekem, hogy milyen finom bőröm van.

Én elfogadtam magam így, te is tedd ezt. Mindenkinek úgysem lehet tetszeni.

2010. ápr. 11. 13:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is lány vagyok.Pontosabban nő,29 éves.

Világéletemben hófehér bőrű voltam,és nekem csak negatív tapasztalataim vannak.Tini koromba sokat csúfoltak ezért amint lehetett elkezdtem szoliba járni,és a csúfolódásnak vége lett...Csakhogy hála a szolinak tele lettem festékfoltokkal és anyajegyekkel.Így most már se szoliba se napra nem mehetek egy pár éve.És most mivel már a csúfolódásból kinőttünk,csak az idióta kérdéseket kell tűrnöm.Pl.:Te miért nem jársz szoliba?vagy Miért nem napozol?Eléggé bánt,de hát ez van.

Pedig egyébként nem vagyok csúnya.Rendszeresen sportolok és adok magamra,és általában tetszem a férfiaknak.Csak némelyik megjegyzi,hogy ha barnább lennék milyen bombázó lenne belőlem...

Úgyhogy én is kíváncsi lennék a másik nem véleményére...

2010. ápr. 11. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Barna bombázó, egyértelműen. Szerintem a barna bőr sokkal szebb, de ezért ne kezdj el pl szolizni, ne tedd tönkre magad. Annyit nem ér, sokaknak tetszik a fehér bőr. Nekem nem.
2010. ápr. 11. 14:26
 4/11 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a megértő válaszokat :)

engem szerencsére sose csúfoltak emiatt, csak ha pl. bikinis képeket csináltunk akkor mindig én virítottam ott fehéren... de már kezdem megszokni.

A szolit még nem próbáltam, de nem is szeretném mert bőrrákot lehet tőle kapni, barnítókrémtől meg foltos lesz a bőröm :/ A nap meg ugy fog meg hogy csak leégek :/ fura egy szerkezet vagyok, de ezt dobta a gép..

mégegyszer köszi mindent :)

2010. ápr. 11. 14:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is lány vagyok, és fehérbőrű(szintén tele anyajegyekkel), de nekem a barna bőr tetszik.Nekem ráadásul sötétbarna hajam és fekete szemem van, ami még inkább sápaszt. Barnitóval szoktam kenni magam, igaz csak néhány árnyalattal de legalább barnább lettem.
2010. ápr. 11. 16:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A barna! Méghozzá azért, mert a barna bőr jobban elfedi a hibákat.

Pl. egy kis súlyfelesleges barna bőrű lány vagy hajszáleres lábú sokkal esztétikusabban néz ki fürdőruhában, mint egy fehér bőrű.

Vagy ha az arcodon kijön egy piros pötty fehér arcon sokkal feltűnőbb.

Mivel elég sötét a hajam-szemem így a szőröm is barna bőrön nem olyan durva, mint ha hófehér lennék még mellé.

Egyébként télen én is nagyon-nagyon fehér vagyok, de szoktam szolizni kb. havi 1x! így még elviselhető a színem. Az a szerencsém, hogy nyáron gyorsan lebarnulok a napon!

2010. ápr. 11. 16:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok de azért írok.

Nekem kreol bőröm barna hajam és barna szemem van.

Még télen is barna vagyok.Persze nem nagyon inkább ilyen latinosan nézek ki:D

Sokan mondják hogy úgy irigylik a bőrömet.

Én a barna bombázóra szavazok:D

2010. ápr. 11. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

èn hófehér vagyok, és szeretek fehér lenni!

Jártam néha szolizni, de nemtetszett és mások is aztmondták, hogy sokkal jobban áll a fehér bör!

:) Hátrányom soha nemvolt belölle. :) (pasitéren sem)

2010. ápr. 11. 19:10
 9/11 anonim ***** válasza:

hát én is tiszta fehér vagyok és most nem túlzok és az a legrosszabb h allergiás vagyok a napra szóval ha sokat ülök a napon akkor piros foltok jelenek meg a testemen szal nagyon gáz :S

engem nagyon zavar nem merem levenni a suliba a felsőmet mert alattam trikó van és mivel fehér vagyok nagyon félek h cikizni kezdenek :S fogalmam sincs h fogom túl élni ezt a kis időt aztán ha minden sikerül nyáron valahogy le fogok barnulni :)

14/l

2010. ápr. 12. 20:24
 10/11 A kérdező kommentje:

hát szerintem akkor mi, fehér lányok vállaljuk be a fehérséget...

hiszen hófehérke is fehér volt és mégis szép :)

tudom hogy ez csak egy mese...

de az emberek általában a belső tulajdonságokat és a kisugárzást értékelik :)

2010. ápr. 14. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!