Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik illat...

Szerintetek melyik illat irritálóbb: Aqualina - Pink Sugar, vagy D&G Light blue?

Figyelt kérdés

2016. jún. 1. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
A Pink Sugar.
2016. jún. 1. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
a pink sugar gyomorforgató, a light blue egyszerűen csak tucat.
2016. jún. 1. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem.
2016. jún. 2. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Pink Sugar
2016. jún. 4. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:

A Light Blue-t senki sem tituálta még irritálónak, talán unalmasnak igen, de irritálónak semmiképp! Én néha napján szeretem magamon, mikor nem vágyom semmi extrára, csak egy kis citrusos frissességre, és igazából mindig megdicsérik, hogy finom illatom van, bár mindenkinek ismerős! Ismeretlen ismerős.. ez a Light blue :)

Pink Sugar-om volt még 16 évesen, de 1x megromlott és volt egy jellegzetes mellék illata, amit mindig beleérzek, ha megcsap a vattacukor parfüm.. bár nemigazán irritál, inkább megnyugtat, hogy nekem jobb illatom van! Hahaha :)

2016. jún. 9. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!