Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 19 éves transzexuális lány...

19 éves transzexuális lány vagyok és szeretnék elmenni műkörmöshöz, de a hangom irtózatosan fiús még és nem tudtam vele mit csinálni. Nem fognak érte megszólni vagy nem elvállalni?

Figyelt kérdés
És annyit szeretnék még kérdezni ez mellé, hogy csak másfél hétre kéne a köröm nekem akkor utána vissza kell mennem leszedetni vagy olyat kell csinálnom ami lepotyog vagy magamtól is letudom szedni? Nem nagyon vagyok otthon a témában.

2016. máj. 30. 18:26
1 2
 11/14 anonim válasza:
11%

Nem hiszek a pszichológusokban, de még így is inkább azt ajánlanám számodra

Igaz ebben a liberális csodálatos világban mindenki azt tesz amit akar, legyen az bármennyire is.......

2016. jún. 1. 00:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Most miért is? De köszönöm nem kell ajánlani, mert van.
2016. jún. 1. 08:26
 13/14 anonim válasza:

De szeretem az olyan embereket, akiknek halvány lila gőze sincs a liberalizmus alapfogalmáról, csak vagdalkozik a szavakkal.

Kedves kérdező, a válasz: valójában mindenhol fogadniuk kellene, mivel valóban fizetsz érte. Ez olyan, mintha egy boltban nem szolgálnának ki, mert transzexuális vagy (bízom benne, hogy ilyen nem történt és nem is fog megtörténni soha). Hogyha valakinek valami problémája van veled, akkor mosolyogj olyan szélesen, hogy neki kelljen rosszul éreznie magát.

Egyébként valóban a fiatalabbakat ajánlom én is. Velük én jobban eltudok beszélgetni és sokkal elfogadóbbak. Nekem a fodrászokkal van hasonló tapasztalatom. Egyik barátnőm hozzád hasonló cipőben jár és neki komoly gondot jelentett pár éve fodrászt találni (valami 20-25 szalonban járt), de már 5 éves ugyanahhoz a lányhoz jár, akinek ő volt az első vendége az iskola befejezése után.

2016. jún. 17. 11:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Ameddig fizetsz, barmit elvallalnak
2017. aug. 19. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!