Szerintetek ez a "színösszeállítás" jó? A kb.2cm-es lenövés nagyon gáz?
mi a véleményetek? a mélybarna szemekhez illik ez a szőke haj?:)
illetve még szeretném kikérni a véleményeteket, hogy az eredti hajszínem nagyon sötétbarna, nagyon gáz hakb. 2 cm lenövés van?tudom, hogy jobban látszik, de nem nagyon szeretném károsítani a hajam...vagy ciki és inkább festessem sűrűbben?:)
köszi:)
szerintem jó a színösszeálítás..
a lenövés ciki.. 2cm nem a világ vége.. de a fölött igénytelenséget és gusztustalanságot sugároz..:S:)
Gratulálok, ennél jobban nem is sikerülhetett volna. Megvan az összhang, minden passzol. A haj növekedése miatt a tövét havonként ajánlatos utánafesteni, mert eléggé elüt egymástól a nagyon sötét hajtő és a szőke szín.
Természetesen aki ad magára, az meg is teszi.
Én is barna szemű és barna hajú vagyok. Pár hete még én is szőke akartam lenni (na jó most is), de hát a tövét mindig festeni kéne és azt nem nagyon akarom. Bár most ahogy ezt leírtam elég h.lye vagyok és lehet hogy én is szőke leszek.
Annyira köszy, hogy eszembe juttattad.
Ja és elég ha a tövét fested be mindig.
aranyosak vagytok:)
köszönöm szépen a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!