Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az epilátor olyan érzés,...

Az epilátor olyan érzés, mintha csipesszel szednéd ki a szőrt?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, most szeretnék epilátort venni.
2016. máj. 28. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, mivel nem egy szőrszálat tép egyszerre, hanem sokat gyorsan egymás után. Szóval rosszabb érzés mint a csipesz.
2016. máj. 28. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Én epilátort használok a lábamra és a hónaljamra is.

Olyan érzés volt először mintha tűzzel égetnék a bőröm,szóval nagyon fájt de kibírtam. Másodjára sem volt jobb,aztán amikor 3. Használtam enyhült. Ma már egyáltalán nem érzem. A borotvától nekem nagyon szúrós lett a lábam,és 2-3 naponta csinálni kellett. Ezzel 2 hétig is bírom de akkor sem feltűnő még. És ami a legjobb,azt vettem észre (kb 2 éve használom) hogy a ször nemcsak teljesen gyenge de elkezdett kikopni.

A hónom alján is annyira gyenge már hogy lehet jövőre semmi szőr sem lesz rajta. :)meg lehet szokni csak idő kell

2016. máj. 28. 16:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Én is emiatt fogom használni, borotvához nem nyúlok.

2016. máj. 28. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van epilátorom, de a szőr azután is 1-2 nappal már kinő szúrósra, szóval ugyanolyan gyakran kell használni szinte mint a borotvát, szerintem nem jobb egyáltalán, sőt pluszba még szőrbenövést is okoz nagyon gyakran. A borotvával ilyen gond nincs.
2016. máj. 28. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!