Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szempilla kiszedés, rövidítés,...

Szempilla kiszedés, rövidítés, ritkítás, világosítás?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan nézek ki, mint valami porcelán baba, és sajnos ez természetes állapotban.

A bőröm az orvosok szerint is betegesen fehér, ami igaz is, mert alapozót se találni rá, annyira színtelen.

A szemem meg nagy, viszont mongoloid típusú anyám származása révén. Mindez oké, viszont akkor szempilláim vannak alul-felül, hogy az... Többször megkérdezték már az utcán boltban, suliban is, hogy mit használok, hogy ilyen hosszú és dús, aztán meg dicsérgetnek, hogy milyen szép, főleg, hogy eredeti. De én utálom. Egyszer levágtam belőle, alul meg teljesen, és sokkal jobban néztem ki úgy, de utána meg nagyon szúrt.

Mit lehet kezdeni vele? Kiszedjem csipesszel? Vagy valamivel be lehet festeni, hogy nagyon világos barna legyen, legalább alul? Vagy mit?

2016. máj. 27. 02:34
 1/3 anonim ***** válasza:
te nem vagy normális, nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondolod. amúgy se sokmindent tudsz vele kezdeni. fogadd el. egyik ismerősöm véletlenül leégette a szempilláját és miután visszanőtt, sokkal dúsabb lett. úgyhogy már csak ezért se próbálkozz ilyesmivel.
2016. máj. 27. 11:45
 2/3 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg elfogadni, a lányok többsége örülne, ha ilyen lenne természetesen. (A bőröm nekem is nagyon fehér, barnulni se tudok, csak leégni, így azt megértem. :)) Egyébként ha sokan dicsérték, akkor nem lehet vele gond. Csipesszel ne szedd ki semmiképp! De ha küldenél róla képet, akkor jobban lehetne véleményezni.:)
2016. máj. 27. 11:48
 3/3 anonim válasza:
Nekem is dús és hosszúak és ez engem is idegesít, bár engem nem dícsérnek, csak gúnyolnak + fiú vagyok. Sajna én sem tudom mit tegyek.
2020. márc. 28. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!