Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » ÍRJATOK LÉGYSZII! milyen...

ÍRJATOK LÉGYSZII! milyen incsiklandozó illatú parfümről tudtok? Böv lent

Figyelt kérdés

vmi elképesztő jó parfümöt akarok.ami nekem 2évig volt az a Pink Sugar(vattacukros)imádtam,meg nagyon tetszik a mexx black. láttam a neten egy RALPH nevű dinnyés epres parfüümot. az sztetek milyen?imádom az ilyen dinnyés epres cukros illatokat.szal ha tudtok ilyet írjatok please!!! és olyat,aminek sokáig megmarad az illata ami tömör. mert a pink sugar olyan:)) segítsetek légyszi fonti!!!

köszi.kislány:)

2010. ápr. 10. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem is a pink sugar a favorit, most kijött egy új változata, én még nem szagoltam, de kíváncsi vagyok rá. ha van lehetőséged nézd meg. meg az aquolina többi parfümje is olyasmi, amit írtál. én is cukor fan vagyok :D
2010. ápr. 10. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:

sziasztok hol lehet kapni ezt a pink sugart? gondlom douglasban van,.mennyibe kerül?

én is most szeretnék parfümöt venni.

2010. ápr. 10. 17:18
 3/8 anonim válasza:

Paris Hiltonnak van egy illata, ha jól emlékszem az a neve hogy "Paris Paris", vagy "Just Paris", bocsi, nem emlékszem rá pontosan, de ha rákérdezel egy illatszeresnél, biztos tud segíteni

amúgy ez egy gyümölcsös, élénk illat, ami szerintem sokáig érződik is, játékos, kellemes, és nem hányingerkeltően tömör, sztem próbáld ki! :)

2010. ápr. 10. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Paris Hilton-Heiress
2010. ápr. 10. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Dior-Miss Dior Cherie ez még lemaradt
2010. ápr. 10. 17:59
 6/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:))
2010. ápr. 10. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
még a kylie minogue parfümnek is olyan édes illata van
2010. ápr. 10. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
A pimkie-ben vannak/voltak ilyen kicsi uveges parfumok, amiknek gomb a kupakjuk, rettento finom illatuk van, az en kedvencem a ragos volt (mondjuk olyan mar nincs) es a malnas is nagyon jo, de van meg epres, kokuszos meg asszem szolos is.
2010. ápr. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!