ÍRJATOK LÉGYSZII! milyen incsiklandozó illatú parfümről tudtok? Böv lent
vmi elképesztő jó parfümöt akarok.ami nekem 2évig volt az a Pink Sugar(vattacukros)imádtam,meg nagyon tetszik a mexx black. láttam a neten egy RALPH nevű dinnyés epres parfüümot. az sztetek milyen?imádom az ilyen dinnyés epres cukros illatokat.szal ha tudtok ilyet írjatok please!!! és olyat,aminek sokáig megmarad az illata ami tömör. mert a pink sugar olyan:)) segítsetek légyszi fonti!!!
köszi.kislány:)
sziasztok hol lehet kapni ezt a pink sugart? gondlom douglasban van,.mennyibe kerül?
én is most szeretnék parfümöt venni.
Paris Hiltonnak van egy illata, ha jól emlékszem az a neve hogy "Paris Paris", vagy "Just Paris", bocsi, nem emlékszem rá pontosan, de ha rákérdezel egy illatszeresnél, biztos tud segíteni
amúgy ez egy gyümölcsös, élénk illat, ami szerintem sokáig érződik is, játékos, kellemes, és nem hányingerkeltően tömör, sztem próbáld ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!