Miért van ez? Nem értem! (gyik)
Figyelt kérdés
Mièrt van az, hogyha valaki megkèrdezi (itt) hogy szèp vagyok e, vagy leírja hogy ő szerinte most pl túl szèp, vagy mittomèn,akkor őt rögtön elkezdik oltogatni, hogy fuh de ronda. (Kèp nèlkul is) . viszont ha valaki ugynezt a kèrdèst teszi fel, csak úgy mondjuk, hogy "csúnyának èrzem magam" meg meg "tènyleg ennyire ronda vagyok?", akkor meg szivárvány van, meg csillámbarátság, meg , hogy biztos szèp vagy, meg mindenkiben van valami szèp stb . (tudjátok ezek a maszlagok) ...mièrt jó ez?2016. máj. 24. 20:20
1/9 anonim válasza:
Ezt én sem értem amúgy. :D
Nekem is csak a szokások sablon szöveget írják. :D
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem akarnak senkit sem megbántani, hiába írom oda, hogy csak nyugodtan legyenek őszinték. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Igen ezt pl èn sem èrtem, de főleg azt nem, hogy ski meg szèpnek èrzi magát, direkt lealázzák, aki meg rondának, azt meg magasztalják O-o
2016. máj. 24. 20:25
4/9 anonim válasza:
Én ronda vagyok amúgy. :D
És mindig azt mondják, hogy nincs velem semmi baj és nagyon jó pasi lehet belőlem. :D
5/9 A kérdező kommentje:
Qkkor lehet, hogy csak te látod úgy,ès valójában tök jól nèzel ki, bár lehet , hogy tènyleg ronda vagy. 50-50℅ kèp nèlkül lehetetlen mondani bármit is. amugy ha keresgèltek, olyan kèrdèseket, hogy "túl szèp vagyok" vagy vmi hasonló, ott mindenki oltogat mindenkit (főleg a kèrdezőt) ..elèg vicces 😂bár a kèrdèsemre mèg mindíg nemigen kaptam választ, de mindenesetre köszi, megy azöld pacsi 😊
2016. máj. 24. 20:37
6/9 A kérdező kommentje:
Xdd 5. Èn is voltam már ilyen helyzetben :D h az ilyen "mièrt kattintottál rá a kèrdèsemre " fajta szarságokat bennhagyják, viszont ha azt kèrdezem meg, hogy pl hányan játszanak ezzel a játèkkal, azt már törölni kell, mert nem konkrèt a kèrdès .😣😑
2016. máj. 24. 20:41
7/9 anonim válasza:
Látod? Most is kitörölték a válaszomat 2 percen belül, a te válaszod meg megmaradt.
8/9 anonim válasza:
Mert aki beképzelt és túl szépnek látja magát, annak le akarják baszni az önbizalmát, aki rondának látja magát, azt meg bátorítják. Meg kell lennie az egyensúlynak, nagy önbizalom-lebasszuk, önbizalomhiány-bátorítunk.
9/9 A kérdező kommentje:
akkor most azt akarjátok hogy önbizalom hiánya legyen, vagy azt hogy legyen neki?
2016. jún. 7. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!