Egy stewardess mennyit keres? Milyen állás?
Hát az elején lent kezdesz a pénztárba, beletelik pár évbe, míg repülőre engednek.
A nyelvvizsgák fontosak, szerintem legalább 3 nyelvet legalább társalgási szinten tanulj meg. Angolból meg ha jól tudom középfok kell.
Repülőtársasága válogatja, de átlag 300ezer a fizetés.
Én is stewardess akartam lenni (: Csepelen az egyik középiskolában van ilyen képzés. Szerintem jó munka, mert sokat utazhatsz, de például nekem a családalapítás ilyen munka mellett teljesen lehetetlennek tűnik. Gondolj bele, lenne, hogy napokig nem vagy otthon, mi lesz addig a gyerekekkel vagy a férjeddel? Engem lebeszéltek róla.. pedig jó munka.
NE MENJETEK A HÜLYE ISKOLÁKBA!!!
Könyörgöm..semmi értelme.
Pénz és idő kidobása az ablakon, MINDEN LÉGITÁRSASÁGNAK VAN SAJÁT TRÉNINGJE!
Általában ez úgy van, hogy fizetsz valamennyit, a maradékot meg levonják a későbbi béredből.
Lufthansa brutto 1400 euro, amiből Magyarországon jól meg tudsz élni, de németországban nem.Ezt alaposan át kell gondolni, én is megtettem, 2 év múlva jelentkezek, ha lesz Open day:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!