Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy stewardess mennyit keres?...

Egy stewardess mennyit keres? Milyen állás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért tetem fel ezt a kérdést, mert úgy gondoltam, hogy a jövőben esetleg stewardessként keresném a pénzt. Olvastam a munkáról, hogy mik a feltételek( legalább 165 cm, csinos, szép ápolt haj , ideális súly, meg jó ha az ember tud beszélni idegen nyelven...) Tudom van még 3 évem, biztos lenne addig 2 nyelvvizsgám, meg már most 166 cm vagyok, biztos növök még. Az ismerőseim szerint csinos vagyok. Mit gondoltok jó állás lenne? Köszi a válaszokat
2010. ápr. 10. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
2%

Hát az elején lent kezdesz a pénztárba, beletelik pár évbe, míg repülőre engednek.

A nyelvvizsgák fontosak, szerintem legalább 3 nyelvet legalább társalgási szinten tanulj meg. Angolból meg ha jól tudom középfok kell.

Repülőtársasága válogatja, de átlag 300ezer a fizetés.

Én is stewardess akartam lenni (: Csepelen az egyik középiskolában van ilyen képzés. Szerintem jó munka, mert sokat utazhatsz, de például nekem a családalapítás ilyen munka mellett teljesen lehetetlennek tűnik. Gondolj bele, lenne, hogy napokig nem vagy otthon, mi lesz addig a gyerekekkel vagy a férjeddel? Engem lebeszéltek róla.. pedig jó munka.

2010. ápr. 10. 11:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is jó munka. Család meg.... nem is hiszem, hogy lesz :S
2010. ápr. 10. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem egy unalmas meló az biztos! :) Én is szívesen mennék, ha nem lennék beszari... annyi baleset van mostanában...:S
2010. ápr. 10. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

NE MENJETEK A HÜLYE ISKOLÁKBA!!!

Könyörgöm..semmi értelme.

Pénz és idő kidobása az ablakon, MINDEN LÉGITÁRSASÁGNAK VAN SAJÁT TRÉNINGJE!

Általában ez úgy van, hogy fizetsz valamennyit, a maradékot meg levonják a későbbi béredből.

Lufthansa brutto 1400 euro, amiből Magyarországon jól meg tudsz élni, de németországban nem.Ezt alaposan át kell gondolni, én is megtettem, 2 év múlva jelentkezek, ha lesz Open day:)

2011. márc. 13. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell napokig távol lenni. Felszállsz a gépre, és a fordulóval jössz vissza. Ennyi.
2014. febr. 20. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!