Nők, Lányok! Bejön nektek Ricky Whittle teste?
Figyelt kérdés
Pár kép:
Googleba írjátok be "ricky whittle body" és dob még pár képet.
Mi a véleményetek erről a testről?Bejön nektek?
Csak érdeklődök :)
2016. máj. 18. 14:37
2/7 anonim válasza:
Nem. Ez már szerintem túlzás, számomra nem "emberi", ha valakinek komplett mélyvizű folyók folyhatnának az izmai között...olyan rovar/robot fílingű az egész...
Félreértés ne essék (mert szokott): szeretem, ha egy pasi sportos/izmos, de az alatt nem az ilyen kondiszökevényeket értem.
17/L
3/7 anonim válasza:
Nekem sem lenne baj, ha azért ennyire nem lenne izmos. Nem szégyen az, hogy egy pasinak nincs kockahasa, sőt! Nekem spec. jobban tetszenek a sima, átlag embernek látszó fiúk.
4/7 anonim válasza:
Jó teste van és nagyon jó színész! 😍
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez nem a "túl izmos" kategória, max túl szálkás, de nyilván az meg csak a fotózások kedvéért. Nekem nagyon is bejön, bár minimális plusz zsírt nem bánnék rajta.
6/7 anonim válasza:
Nagyon szálkás. Minden izma iszonyat élesen kirajzolódik. Nem vészes, de nekem a természetesebb jobban bejön. Amúgy sem vonzódom a tökéletességhez, az ő hasa pedig pont olyan, mint amit kockahas szó alatt megtalálnánk egy képes szótárban.
7/7 anonim válasza:
igen, szinte ideális :D egy picit nem ennyire szálkás, és jobb nem is lehetne :D
a bőrszíne és arca nem jön be, de a teste nyamm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!