Cosmopolitan magazin ajándék nélkül?
Figyelt kérdés
Kedvezményesen rendeltem meg egy évre anyák napjakor. Megjött az első (júniusi) szám de nincs hozzá ajándék csak a kuponfüzet. De ez így nem éri meg. Megnéztem és a travel size-ban pontosan ugyanaz van mint ami a nagyban. És így akkor ajándék nélkül a nagy nem ér többet a kicsinél én mégis a nagy lapszámokért fizettem. Hogy is van ez?2016. máj. 18. 14:04
1/5 anonim válasza:
Na én is ezért nem merek rendelni már újságot. Egyszer rendeltem asszem Glamourt...vagy Joy-t? ... Na mindegy, a lényeg, h amikor az újságosnál volt hozzá ajándék, akkor amit postán kaptam, ahhoz nem. :S
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy előfizetve az újsághoz nem jár ajándék!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintetek egy így nem átejtés? Rosszul érzem magam emiatt mert nagyon szeretem a magazint is de legjobban az ajándékokat ezért ez nagy csalódás. Mit szóltok?
2016. máj. 18. 14:51
4/5 anonim válasza:
Szerintem is gáz így!
Szerintem amúgy jobban megérdemelné az ajándékot az, aki előfizet, mint az, aki évi 1-szer megveszi mondjuk pont az ajándék miatt.
(1-es voltam)
5/5 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van és köszi a választ!:) Jobban meg kéne becsülni az előfizetőiket. Te is így jártál mint én?
2016. máj. 18. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!