Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetszik az emo stílus, de el...

Tetszik az emo stílus, de el fognak ítélni, mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Hi.Tetszik az emo stílus és imádom az emos zenét és nagyon tetszenek az emos fiúk.2016-ban mr szinte nincsenek is emosok és tudom hogyha máshogy fogok kinézni mint eddig és megtudják hogy emos vagyok elítélnek és kiközösítenek majd.

Öltözködésileg nem fogok csak feketében járni,a hajamat fogom máshogy hordani és egy nagyon minimális sminket fogok hordani.Szóval nem fog velem elszaladni a ló csak félek hogy nem fognak elfogadni mert eddig mindig én voltam a jó kislány a családban is meg az iskolában is.Tudom hogy mostanság nem divat az emo stílus,de tetszik és ezzel nem tudok mit kezdeni.Valaki segítsen hogy hogyan fogadtassam el magam a többiekkel! :/

13/L

2016. máj. 14. 10:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Lehet én vagyok hülye de az mióta pózerkedés ha valakit érdekel egy stílus öltözködési formája, zenéje, és szeretne hasonlóan öltözni mert tetszik neki? Vagy már az is baj ha valaki tudatosan követni szeretne egy stílust? Vagy pl annak tilos hosszú fekete csipkés szoknyát hordania aki nem hallgatott végig minden Nightwish vagy más goth metál albumot mert addig "pózer" csak mert azt szeretné hordani ami tetszik neki?
2016. máj. 15. 23:37
 12/18 anonim válasza:
90%

Nem ezzel van a baj, utolsó.

Hadd hallgasson nyugodtan azt, amit a szíve diktál, öltözködjön úgy, ahogyan szeretne. Felőlem képviselheti KÜLSŐBEN a stílusjegyeket. De az, hogy ezek után emonak akarja magát hívni, na az az, ami pózerillatú.

Lehet, hogy egy külső szemlélő számára csak egy divatjamúlt stílus, de igenis van egyfajta érzelemvilága a falak mögött, ami ha nincs meg, cseszheted az egészet, és nevetséges leszel (jelen esetünkben a pózer jobb szó erre) a többiek szemében (és itt most nem az ex-emokra gondolok, akik régen azok voltak, most meg teljesen mások, mert szememben ők mindennek a legalja), mint például egy-két (vagy több) olyan emberében, akik valamennyi magabiztossággal mozognak a témában.

Elnézést az offért, a #9-es, 17/emogirl voltam.

2016. máj. 16. 02:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék vitát.Hülyén fogalmaztam meg lehet és ezért tűnök pózernek.Én most csak a kinézetem miatt szerettem volna segítséget kérni.a lelki világom az nem ebbe a kategóriába tartozik,azért van a "szépség é divathoz" sorolva.Ha a belső érzésimről kérnék segítséget nem ide soroltam volna a kérdéset.DE higyjetek nyugodtan annak,mindenkinek más a véleménye és nekem ezzel semmi gondom nincs,de köszönöm a hasznos és bíztató válaszokat a többségnek. :)
2016. máj. 16. 12:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Ja és az elfelejtettem leírni,hogy nem a divat miatt.Ismerek egy lányt aki divatemo(vagy nem is tudom mi),aki belül igazából egyáltalán nem az csak a kinézete.Én nem ilyen vagyok.
2016. máj. 16. 12:34
 15/18 anonim válasza:
Előttem is már szépen leírták mit kell tenned, de én is leírom a véleményem. Anó már lassan 2 éve emo a stílusom, de ezt nem úgy kell érteni, hogy nap hosszam a sötét szobában ülök és az Asking-ra vagy a BVB-re ritmusra vágom az erem. Szerencsére van egy barátom ki szarik arra, hogy milyen a stílusom hiszen tudja, hogy belül egy kedves ember vagyok (és ez nem ön fényezés). Ez saját gondolat, de ha ismeretlenek csesztetnek (kiközösítenek) az öltözködésed miatt, semmiképp nem kell velük, foglalkozni mert csak magadnak ártasz vele. (tudom milyen szar érzés, ha basztatnak elhiheted, de mára már csak nevetek rajta :)) Szóval amit tanácsolok: keress egy olyan barátot akit nem a stílusod érdekli, hanem az milyen szeretni való ember is vagy :) ( Na bakker mekkora szent beszédet írtam, de remélem hasznos lesz :))
2016. máj. 28. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyébként lehet ő nem vallja magát emónak de attól még annak fogják nézni és a "te emó vagy" kérdésre nem hiszem hogy napi 4x lesz kedve előadni a "hát igazából én csak öltözködésben követem ,az ideáljaikat nem, így tulajdonképpen nem számítok teljesen..." nagymonológot.

Tőlem is kérdezi kfolyton hogy "te ilyen gót/rocket/metálos vagy?" ilyenkor csak annyit mondok hogy ja, olyasmi, aztán gondoljon amit akar.

2016. máj. 29. 23:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos kommenteket ^^
2016. jún. 1. 15:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Halálra csókolnám az összes ilyen lányt! <3 :-) Tudom már 17 éves vagy de akkor is, nagyon szépek az ilyen lányok. <3
2020. márc. 22. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!