Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körömépítés kérdések? (bővebb...

Körömépítés kérdések? (bővebb lent)

Figyelt kérdés
Zselés köröm milyen? Hogyha nem szeretnék tartósan műkörmöt csak mondjuk egy hónapig akkor hülyeség csináltatni? Pár körmöm nagyon rövid, erre tudnának építeni körmöt? Milyen fajta műkörmöt ajánlanátok, nem vagyok otthon a témában? A segítséget előre is köszönöm.

2016. máj. 12. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ránézésre nem nagyon lehet megmondani, hogy melyik milyen eljárással készült. De ha csak átmenetileg szeretnél, akkor lehet, hogy inkább porcelánt érdemes, mert azt le lehet oldani, a zseléset viszont reszelni kell. Az nem baj, ha rövid a körmöd, úgyis levágják előtte.

Ha amúgy nincs hosszú körmöd, ne csináltass nagyon hosszút (én pont most próbáltam ki két körmömön és hirtelen elég kényelmetlen :D). Nagyjából szerintem ennyi :)

2016. máj. 12. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!