Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Arany vagy ezüst ékszereket...

Arany vagy ezüst ékszereket hordotok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 09:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

csak ezüstöt(ha nemesfémekröl van szó, mert amugy meg fa, müanyag...) :D

ezüst gyürü(anyutol kaptam) és 4db ezüst fülbevaló :)

2010. ápr. 10. 11:08
 22/24 anonim ***** válasza:
Ezüst. Nem szeretem az aranyat, pedig nagyon sok van..
2010. ápr. 10. 13:19
 23/24 anonim ***** válasza:

Csak arany!Az ezüst nekem nagyon olcsónak,bóvlinak tűnik.Főleg mikor elkezd befeketedni!!!Az arany elegáns,szép,és nem mindenkinek van...Van sok arany cuccom 4 pár fülbevaló,3 gyűrű,1 karkötő,2 nyaklánc (most veszem majd a harmadikat).

Én sokkal de jobban szeretem az aranyat!

Van 1 ezüst nyakláncom meg piercingjeim is de ha gyógyvízbe megyek akkor le kellett mindig vennem mert befeketedik.

2010. nov. 4. 11:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az ezüst egyáltalán nem bóvli-.-.. Számomra pont hogy az arany gusztustalan, és öreges. Rengeteg arany ékszerünk van de nem hordja őket senki, mert egyszerűen nem szép. Én az ezüstre szavazok, akinek meg befeketedik az nem hordja rendszeresen, nem tisztítja, ergo igénytelen, igénytelen emberen meg semmilyen ékszer nem szép -.-
2010. nov. 9. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!