Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezek közül szerintetek ki a...

Ezek közül szerintetek ki a legszebb: Pia Mia, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Gigi Hadid, Ariana Grande?

Figyelt kérdés

vagy is inkább kérdezhetném azt, is, hogy ezek közül ki a legszebb, mondjuk nekem személy szerint Kylie jenner jön be a legjobban!

Pia Mia: [link]

Kylie Jenner: [link]

Kim Kardashian: [link]

Gigi Hadid: [link]

Ariana Grande: [link]

#Kylie Jenner #Kim Kardashia
2016. máj. 11. 20:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Tök érdekesnek találom, hogy senki se Ariana Grande-t mondta, pedig szerintem ő a legeslegszebb. A többi számomra csak egy agyonplasztikázott csaj.
2016. júl. 24. 19:13
 22/25 anonim ***** válasza:
24%
Mindegyik egy ocsmány műnő, ellenszenvesek. Ha muszáj választani, talán Kylie Jenner.
2016. aug. 17. 17:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is Arina aki ki is néz valahogy meg még talán Gigi.
2016. aug. 17. 21:47
 24/25 anonim ***** válasza:
Gigi es Kylie
2016. szept. 9. 20:25
 25/25 anonim ***** válasza:
77%

Pia Mia undorito szoke cigany kinezetu igenytelen, kb mint egy utszeli prostitualt kinai miniszoknyaban tusarkuban es otthon leszivatott hajjal

Kylie Jenner plasztikazott, ettol eltekintve szepnek tartom.

Amugy hiaba tagadja a plasztikat, mert regi kepein lapos a segge, es nincsen melle, ma már homokora, nagy seggnagy mell.

Kim Kardashiannak hosszu lofeje van latszik rajta hogy kapasznak csunya lany lehetett.

Gigi szep lany lenne, ha nem sugarozna magabol a bekepzeltseget es mogorvasagot.

Egyszeruen sut a tekintetebol, hogy utal mindenkit, csak magat nem.

Ariana egy irritalo kis liba.

Bocsanat ezert a sok negativitasert.

Nem vagyok ennyire kritizalo, masokban minden rosszat meglato, csak ezeka nok pont azok, akik nagyon ellenszenvesek, es szepnek sem talalom oket.

2017. ápr. 22. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!