Kétoldalú körömreszelőm van, egyik oldala érdesebb. Ezzel a felével kell reszelni? És a simábbik felét utána kell használni ugyanúgy?
Hát én csak körömreszelőt használok, ollót nem, és azóta valahogy jobban néz ki a körmöm :D
Egyébként én úgy szoktam, jogy az érdesebb felével reszelem le a hosszát, aztán a kevésbé érdes felével meg azért megyek át rajta, h "finomítsak" a végén, pl h ne maradjanak ilyen kis csücskök, v akármi, érted :D
Én úgy tudtam, hogy a kétoldalasban az egyik rendes körömre, a másik műkörömre van. Az érdesebb természetesen a műre :D
Az a része annyira érdes, hogy teljesen szétroncsolja az ép körmöt. A simábbik részét használd.
Amúgy a tuti páros a körömcsipesz plusz reszelő. A csipesszel megadod a hosszát és a formáját, a reszelővel pedig finomítod. Azt meg remélem tudod, hogy reszelni csak és kizárólag egy irányba szabad, nem oda-vissza mintha fűrészelnél! :D így tudsz csak vigyázni a körmödre :)
A műkörmöt szokták reszelni?
A simábbik fele nem viszi a körmöm. Nem lehet, hogy az csak polírozásra van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!