Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki parfümöt...

Rendelt már valaki parfümöt online?

Figyelt kérdés
Van olyan online parfüméria, ami 100%ban eredeti parfümöket forgalmaz? Iparfümériáról már rendeltem mintát ami eredeti volt, de utánaolvastam és sokan írják, hogy ők hamis terméket kaptak. Az igaz, hogy csak a nagy kiszereléseket hamisítják és pl. 30 ml-t biztonságosabb rendelni?

2016. máj. 6. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Rendelj nyugodtan az iparfümériáról. Aki azt írta hogy hamisat kapott, az téved vagy szándékosan próbálja lejáratni az oldalt. Az összes oldal közül ez a legmegbízhatóbb. Eddig sose olvastam róla rosszat. Most hogy írtad rákerestem, találtam egy véleményt ami szerint az illető az ismert illathoz képest egy hígabb valamit kapott. Erre azt tudom mondani hogy a gyártók néha változtatnak a termékeiken (sajnos). Mivel elég sokat olvasok a témában így bőven olvastam ilyen tapasztalatokat pl a Chanel-lel kapcsolatban.

A fragrantika.hu-ról is rendeltem mert ott van bp-i személyes átvétel, az is eredeti volt.

Ha felmész vaterára és végignézed a 2000Ft-os parfümöket, akkor lesz egy elképzelésed arról hogy mi az amit hamisítanak :).

2016. máj. 6. 14:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Az Iparfüméria megbízható, az Illatfelhőt, a Parfümoutletet és a parfum.hu-t tudom még ajánlani. Általában azok szokták hamisnak titulálni a parfümöket, akik egyáltalán nem értenek a témához. A webáruházak azért tudják olyan olcsón adni őket, mert nem kell fenntartaniuk egy puccos, csillogó-villogó üzletláncot, elég egy külvárosi raktár.
2016. máj. 6. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!