Van bennem egy bizonyos kettősség. Valaki hasonló?
Figyelt kérdés
Egyszer úgy érzem hogy nőies nő szeretnék lenni, sokszor van, hogy úgy is nézek ki, olyan echte Barbie. Rózsaszín cuccok, babás smink és megjelenés, magassarkú. De van amikor az a kicsit trógerosabb öltözködés jön be, mint a kockás ing a sapka, meg a szakadt farmer. Annyira nem összeegyeztethető ez a két stílus és nem tudok választani. Igazából folyamatosan arra hajlok, hogy minél felnőttesebb legyek, mert már nem vagyok tinédzser, aki szakadt cuccokat vesz fel. De mégis látom vannak olyan jó kis stílusok, ebből az alteros keverékekből. Néhány lány ezekben az egyszerű ruhákban is olyan jól néz ki, de mind sokkal fiatalabb mint én. Én úgy érzem nekem ezt már nem "szabad". Na nem mintha ez akadály volna, csak olyankor úgy érzem nem vesznek komolyan, vagy nem néznek felnőttnek. És ez bizony nekem számít, mert már rég nem vagyok gyerek. Mit gondoltok, hogyan kéne megbarátkoznom egyféle külső megjelenéssel? Keverni a kettőt nem igen lehet. Azt sem teljesen értem, miért variálok a kettő közt, hiszen kiéltem magam már a szakadt korszakomban. Van valaki hasonló helyzetben?
4eske mit szoktál hordani? Kíváncsi vagyok neked milyen a ruhatárad :)
2016. máj. 6. 13:47
12/16 anonim válasza:
4-es vagyok
A legtöbb ruhám nőies, amiket magassarkúval szoktam hordani (a balerina cipőt nagyon nem szeretem, szóval ha elegáns akarok lenni, akkor csakis magassarkú), de van több lazább pólóm, ingem, bőrkabátom, ezekhez általában sportosabb cipőt is veszek. Teljesen máshogy nézek ki így :)
2016. máj. 6. 16:30
13/16 A kérdező kommentje:
Teljesen ugyanez van nálam is :) Bár ha sportosan nézek ki (ugyanígy cipő bőrkabát) akkor folyton úgy érzem, hogy kölyöknek néznek. Annyira nem szeretem mikor megrovó tekintetet kapok, hogy "kislány cigivel" meg mittudomén, közbe meg már 8 éve voltam kislány... :D
De most megnyugodtam, hogy mások is szoktak hordani hasonló ruhákat az én korosztályomban. Köszi :)
2016. máj. 6. 17:53
14/16 anonim válasza:
Viszont engem abban a ruhában, amiben dolgozni járok (elvárás az elegánsabb megjelenés), engem mindig 30 körülinek néznek, nem tudom, melyik a jobb :D
2016. máj. 6. 18:10
15/16 A kérdező kommentje:
Nem sokkal tűnsz idősebbnek akkor a korodnál az úgy jó. Szerintem tök optimális a 30. Van egy volt osztálytársam aki velem egyidős és szegényem úgy néz ki, mintha kemény 35-37 lenne. Szóval egy üde 30as az még azt hiszem nagyon is jó :)
2016. máj. 6. 18:24
16/16 Dolli1993 válasza:
A legtöbb nő így van ezzel, nincs ebben semmi különleges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!