Lányok! Meg tudnátok békélni ha a pasinak ilyen teste lenne?
Nekem is ilyen alkatom van.
14%-os a testzsírszázalékom.
De még csak 1 hónapja edzek.
171cm/60kg vagyok.
Kort is irjatok.
#8 Tehetek róla hogy ilyen a csávó feje?! Nem az a lényege a kérdésnek.
Ha valami nem tetszik inkább ásdd el magad :)
#9 tudom hogy nem a test a lényeg,de mivel erről nem kérdeztem véleményt így miért ne?!
Társkeresőt csak a reménytelenek használnak.
De nem igaz hogy a gyk legretardáltabb válaszolóit fogom ki akik minden kis sz@rba belekötnek ami nekik nem tetszik.
Gregamann és 70%-os...hát szakadok rajtatok xd
Most csak azért kötöttetek belém mert nem saját képet raktam fel hanem csak beírtam Google képekhez hogy men body types és kiválasztottam az én alkatomra legjobban hasonlítót.
Bocs hogy nem a gép előtt élek. Bocs hogy nem tudok egy kib@.szott képet feltölteni magamról az internetre,ha már ez manapság az alap műveltség része...
Bocs hogy van életem.
De hogy feldobtátok az estém az igaz. Olyanokat röhögök itt rajtatok mint ahogy eddig még egy vígjátékon se xd szánalmasak vagytok
A testalkat oké, de ha nem vagy szimpi akkor szexkapcsolat se játszana. Márpedig amiket itt írtál takarodjál és ásd el magad és társai nem túl megnyerőek vagy férfiasak.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!