Nem akarok ilyen csúfként élni! Az összes rokonom jól néz ki, csak én vagyok ilyen szerencsétlen?!?!?! 16F
Nem is a csajok miatt van a baj, az már rég kivan zárva a sok kudarc miatt.Minden barátom kezd eltávolodni töllem a rondaságom miatt. Elegem van, hogy minden második szó az, hogy milyen csúf vagyok, hogy mekkora az orrom! Attól félek, hogy depressziós leszek, meg egy antiszociális barom. Kerülöm az embereket, és már nem bírok megszólalni egy idegen emberhez(régebb simán ment).Már lassan az utcára is alig merek kimenni. lehet, hogy a leírtak alapján arra lehet következtetni, hogy a negatívságom és önbizalomhiányosságomnak köszönhető az egész, de ez nem igaz!
Küldök képet, és azért írtam ki ezt az egészet, hogy egy idegen embertől őszinte véleményt kapjak! Üzenetbe Kórt nemet és lakhelyet kérek.
Nagyon nem szép orrú sráccal volt szexkapcsolatom egy ideig. Nem zavart igazából, mert így is volt benne valami megmagyarázhatatlanul vonzó. Talán pont az hogy egyedi volt és megjegyezhető.
Hozzátenném hogy 168 cm volt, tehát velem egy magas, nem volt kigyúrva és még gazdag sem volt. Ez tudom most a kétségbeesett pasiknak hihetetlen, de esküszöm mindenre ami nekem fontos, hogy nem hazudok. Képet is küldenék róla ha nem félnék hogy visszajut hozzá.
Úgyhogy kedves kérdező ettől még lehet csajozni. Én vagyok rá az élő példa.
itt válaszolok ha nem gond.
szerintem enyhén szólva túlzás, hogy olyan ronda lennél. nem vagy különösebben szép se, az igaz, de teljesen átlagosan nézel ki. éppen ezért nem is nagyon lehet kiemelni rajtad részeket, amik olyan rondák lennének. egyszerűen összességében átlagos vagy. a szád pl szép szerintem, ez az arcszőrzet is jól áll. az orrod valóban nem kicsi, lehet a kép miatt, de az sem durva ahogy kinéz. legalább nem turcsi. :D a hajadon változtathatnál szerintem, nem csak így lenyírni mindig, mert így kissé unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!