Milyen alkatú nőt választanál, melyikre hasonlítanál?
A tegnapi kérdés megihletett, én viszont igyekszem jobban skálázni az alkatokat.
1.) [link]
2.) [link]
3.) [link]
4.) [link]
5.) [link]
6.) [link]
7.) [link]
8.) [link]
9.) [link]
10.) [link]
11.) [link]
Remélem jók a linkek.
És a 3-ast, olyasmi is vagyok csak vékonyabb derékkal és szélesebb csípővel, talán a mellem is nagyobb picit.
(arcot egyik képnél sem néztem)
19/L
tegnap 17:13
A 10-essel mi bajod??? :S Mellesleg hol dundi az a csaj??? Szerintem nagyonis rendben van az alakja, is!
Nem dundi a 10-es egyáltalán, viszont szegénynek elég aránytalan alakja van.
És még valami: Ha 1-től 10-ig ilyen sokat találtál, akkor a 10 és a 11 közötti lépcsőket is végig járhattad volna, mert nem hiszem el, hogy neked azok között nem létezik semmi...
Ha csak ezek közül lehet válaszani, akkor egyébként a 9-es, de ha őszintén válaszolok a kérdésre, kb ilyen alkatot szeretnék:
(Tudom, hogy sose lesz, csak szeretnék.)
Hidd el, kerestem én, de nem nagyon találtam.
Elég sajnálatos, hogy sokan a 2-est célozták meg. 4-5-9-esek szerintem sokkal szebbek.
Ez hülyeség! Miért lenne sajnálatos?! A 2-esnek gyönyörű alakja van, és meseszép nőies vonalvezetésű pocija! A 4 esnek sportosabb, de az arca az ami igazán gyönyörű! Viszont a teste csak egy átlagosan szép!
Amúgy meg, ide nekemaz összes 2-est!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!