Mennyire reális méret egy lánynál?
Figyelt kérdés
157 cm magas, 47 kg és 80 B-s melltartó.
Nem láttam még a lányt, de ő bevallása szerint ekkora dimenziókitöltése :) szerintem azért elég habiszti...
2016. ápr. 29. 14:04
11/15 A kérdező kommentje:
utóbbi... de nem érdekel ha tényleg csaj ha fake akkor se, inkább szégyelljem magamat, félre néztem :(
2016. ápr. 29. 16:02
12/15 anonim válasza:
Valószínűleg picit széles a háta, ami miatt a melle is optikailag kisebbnek tűnhet.
De a súlyából ítélve ez csontozati dolog. Biztos csinos lehet.
Hívd el randizni és megnézheted magadnak.
13/15 anonim válasza:
Egyébként az is lehet, hogy nem megfelelő méretű melltartót hord. Sok lány elköveti ezt a hibát.
14/15 A kérdező kommentje:
Elhívnám de sz@rik rám, egyébként itt irkáltunk egymásnak.
Viszont több lány versenyzőt is megkérdeztem, meg meg is néztem egy táblázatot a biztonság kedvéért és sehogy nem jön össze, vagy tényleg ennyire "egyedi" vagy akkor tényleg fake...
2016. ápr. 30. 20:07
15/15 A kérdező kommentje:
igen, a nem megfelelő-t azt én is gondoltam de nem hinném, meg akkor ezt hogy kompenzálja? :D hogy épp hogy takar valamit és nagy a csöcse?
2016. ápr. 30. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!