Melyik tini lány szebb? (link)
Figyelt kérdés
Jasmine Villegas.
Pagie Hurd
Selena Gomez
Demi LOvato
Hien
Miley Cyrus
Emily Browing
Emma Watson
Kristen
JEssica jarell
2010. ápr. 7. 18:05
51/76 anonim válasza:
Jasmine Villegas.
Selena Gomez
Hien
Kristen
52/76 A kérdező kommentje:
18:46 igazad van!
miért kell le pontoznii? meg mondta a véleményét. és Kristen csoda széép.
2010. ápr. 12. 14:11
54/76 anonim válasza:
am aki nem halott még jasmine-ről justin bieber baby klipjébe szerepelt akárt csak paige és jessica meg justinal énekelt közösen egy számot am sztem jasmine a legszebb meg selena meg sztem az összes lány szép
55/76 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki tudja kik ők :D
legalábbis én. :)
2010. máj. 1. 23:25
56/76 anonim válasza:
Jasmine Villegas és Selena a leggyönyörűbb egzotikusak de szép még jessica jarrell is :D
57/76 anonim válasza:
1.Selena
2.Miley
3.Demi
4.Emma
5.Hien
6.Jasmine
7.Paige
8.Emily
9.Jessica
10.Kristen
De én csak az első ötöt, plusz Kristent tudom ki. Jasminet,Paiget,Emilyt, és Jessicát nem tom ki.
58/76 anonim válasza:
jasmine a legszebb :D am jasmine justin klippben szereplet a babyben és mellette énekesnő aszem talán modellkedik is de rre nem esküszöm meg, paige is justin klippben szerepel a never let you goban, jessica együtt énekli justinnal az overboard című számot
59/76 anonim válasza:
Egyik se szép de ha muszály akkor Emma Watson.
60/76 A kérdező kommentje:
húbaszzus.kiváncsi vagyok hogy te hogy nézel kiii....:)
2010. máj. 27. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!