Egy buta kérdés? Remélem valaki megérti
szoval engem kicsit idegesit hogy mindneki barnulni akar és akor boldog ha rohadt barna de ezzel nincs is semmi gond szoval a gondom én barnább vagyok mint az átlag fehér bör
és ez engem rohadtul zavar mer én magyarnak születtem és ugyis akarok kinézni és volt már egy két ember aki másnak is nézett a barnásabb böröm miatt ami rohadt szar és van h napokig lehangolt és a legroszabb érzés szoval van e olyan kenöcs krém bármi amivel fehérebb lehetne a börszinem mert igy rohadtul nem vagyok boldog de persze midneki mondja h örüljek neki meg midnen de igy nem tok boldog lenni elöre is köszi..:(
ja bocsi:D azt gondoltam lány vagy:D és hány éves?:)
akkor a kontaktlencse az lehet beválna...hallod...a kreol bőrhöz tudod milyen jól áll a kék vagy a zöld szem?ami rikítós szín...nagyoooon:D
ha mégsem, akkor meg a haj dolog...frizkóváltás, színileg is, persze, nem szőke, csak vmi világosabb és tuti jó lesz:)
nézd csak őt:
kreol bőr, mindene sötét, mégis jól néz ki:)
vagy pl. elvis presley is azért jó színe volt és kék szeme...azta:D
szóval ne keseredj el:)
Ha nem öltözöl és viselkedsz úgy, mint egy cigány szerintem az alapszíned miatt senki sem fogja azt mondani rád, hogy az vagy... Szerintem csak te nagyítod fel a problémádat... Ha lesz ennél nagyobb problémád is akkor nem fogsz ilyen apróságokon agyalni és elfelejted ezt a hülyeséget. Más szolizni jár, hogy legyen valami színe, te meg idejössz nyávogni, hogy jajjj...
Amúgy nincs krém rá, de kend le alapozóval a fejed... Akkor meg majd azért jössz ide miért néznek Buz!nak!!
Szia!
Én is ezzel a problémával küzdök. Azt hiszem a mi bőrtipusunk olyan, hogy napon nagyon hamar barnul, és sokáig olyan is marad, de kitartással lehet fehéredni. Én úgy világosodtam ki egész szépen, hogy egész, de tényleg egész télen elbújtam a nap elől, tehát kemény 6 hónap alatt szép színem lett, csak az a baj hogy ezt nyáron nem lehet megtenni. Sajnos többet, erősebben süt a nap, és ilyenkor akár akarod akár nem, kinn fogsz tölteni egy csomó időt.
Esetleg vehetsz egy kalapot, illetve én beszereztem egy 50 faktoros naptejet, csak nálam nem tudom mennyire használ ez. Eddig párszor voltam csak napon, kevés ideig de máris teljesen lebarnultam. :(
Egyébként vannak fehérítő készítmények, ezekkel csak annyi a baj, hogy
1. inkább Ázsiában és Amerikában használják őket, ahol sok a fehéredni vágyó ember, a lényeg hogy itthon nincs nagy piaca
2. ezek sokszor mérgező anyagokat tartalmaznak, pl hidrokinont és higanyt, ami halálos is lehet. Ettől függetlenül igenis hatásosak, és persze nincs mindegyikben higany, inkább az olcsó nem minőségi termékekben.
egyébként vannak még apróbb praktikák, szoktam olvasni citromos arcpakolásról, tejes pakolásról, illetve a vitamin c+e mintha segítenék a bőr regenerálódását, de ha alapvetően könnyen barnulsz, mint én, mindig is pokol lesz az életed.
Még annyit, hogyha esetleg elbújnál a nap elől és hónapok múlva se lenne fehéredés, akkor se add fel, az egész a türelemről szól. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!