96ladys kérdése:
Szerintetek ez nagy gond?
Figyelt kérdés
Na vázolom! Komoly probléma van sokak szerint az önértekelésemmel. Hosszú göndör, szökés barna hajam van, 170 cm vagyok, széles csípő, vékony lábam van, és kék szemem. Sokan megbámulnak, vagy megszolitanak amikor az utcán megyek. De az én véleményem szerint mindent kiüt a fogam, ami kissé ferdén nőtt.( felső bal frontfog) . Mások azt mondják észre sem veszik, de ki tudja lehet csak nem akarnak megbántani. Engem irtora zavar. Srácok, szerintetek ez nagyon bezavar, mit gondoltok? Érdekelne titeket ez, vagy csak én dolgom fújom fel nagyon?2016. ápr. 18. 14:39
1/6 anonim válasza:
Itt nem mások véleménye számít.
Ha annyira nem tetszik a fogad, akkor menj fogorvoshoz, hordod két évig a fogszabályzót és utána nyoma sem lesz.
2/6 anonim válasza:
Most ezt így látatlanban... van olyan ismerősöm, aki hiába lenne szép, a fura fogai miatt olyan kisegér feje van. Van olyan ismerősöm is, aki kifejezetten vékony, mégis mindig szaggatja magát a tükör előtt, hogy ő mennyire kövér. Fotó nélkül nem tudni, te melyik kategória lehetsz, mennyire valós a probléma.
3/6 anonim válasza:
Először magadnak felelj meg és csak utána másoknak. Te élsz a bőrödben, neked kell jól érezned magad benne. Ha zavar a fogad menj el fogorvoshoz, 1-2 év fogszabályzás rendbe is teszi. Nekem is van alul egy fogam ami befelé van hajolva, meg is fogom csináltatni, mert nagyon zavar, de magam miatt csináltatom meg, nem mások miatt.
4/6 anonim válasza:
Amíg neked gond addig gond, helyre kell tenni a fogad szerintem is. Nem azért mert másokat érdekel... mert valószínűleg nem is veszik észre. Nem ilyen apróságokra figyelnek az emberek, max ha kötözködni akarnak. Magad miatt csináltasd meg.
5/6 anonim válasza:
Èn is ezzel küzdök egy ideje, pedig màsok szerint jól nèzek ki.
Nekem pl elèg nagy az orrom a vèkony arcomhoz kèpest ès van egy elèg csùnya heg az àllam alsó tàjèkàn, ami alapozó nèlkül azèrt làtszik.
Nekem ez szokott lenni a bajom magammal.
De a bnõm pl modell, mindenki oda van èrte, magas, szèp arcù, viszont neki kapa fogai vannak ès ferdèk is.
Viszont ez is hozzà tartotik a megjelenèsèhez, ilyen egyszerü.
Nem foglalkozik vele a kutya se, el kell fogadni magunkat ès tàrsainkat a kisebb nagyobb hibàkkal együtt.
Ha valaki szeret, hidd el, ez nem àllhat az ùtjàba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!