Mivel szedjem le a honajamrol a szort? Borotva mar nem jo!
A krém ugyanazt csinálja mint a borotválás, szóval az nem jobb megoldás, plusz káros is.
Szóval marad a gyanta. Ha véraláfutásos lettél tőle akkor nem jól használtad... menj kozmetikushoz aki ért hozzá.
Utolsó :) bocsi nem teljesen értek egyet ha karos is akkor sem ugyanaz mint a borotva különben nekem sem vált volna be :) egyen függő mint ezer más dolog
Udv
Ezek a krémek lemarják a szőrt a bőröd felett, épp ezért a hatása ugyanaz mintha leborotválnád, mitől lenne hatásosabb?
Viszont mivel egy erős maró anyagról van szó így káros a bőrnek, a szervezetnek és mérgezi a vizeket, környezetet. Szóval a legrosszabb amit csak használni lehet a célra, az ez. Senkinek nem ajánlom, akit kicsit is érdekel az egészsége és a környezete.
Víznek? Én zsepibe törlöm es kidobom... :)
Nekem nem piros tőle semmi bajom ki sem pattogok, nem tudom mit nehéz ezen felfogni. H valakinek bevált az ami neked nem vagy te ellenzed :) sajnálom én így csinálom. :)
Epilátor lenne a legjobb. Csak először fáj, idővel megszokod. Én hónaljon meg sem érzem, lábon sokkal fájdalmasabb, de ne legyen túl hosszú a szőr. Gyantázást meg bízd kozmetikusra szerintem, de ez is gy jó megoldás, Én betartom azt, hogy csak epilálom vagy gyantázom egy éve, és nagyon sokat gyengült.
A szőrtelenító krém borzalmas, itt van egy egyszer használt tubus. Konkrétan szennyvíz szaga van, alig használ és olyan erős vegyi anyag van benne, hogy kiütést okozott. Tényleg ugyanolyan, mint a borotva, csak káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!