Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel szedjem le a honajamrol...

Mivel szedjem le a honajamrol a szort? Borotva mar nem jo!

Figyelt kérdés
Egy éve szedem a szőtt a honaljrol, de nagyon megerősödött es most mar a borotvalni se tudom, mert fekete 'pottyok' ott maradnak. Epilatort próbáltam, de nagyon faj! Gyantatol meg alafutasos lesz. Segítsetek kérlek szepen! Anyum epilatort használ, de en nem bírom ma is használtam, de nem az igazi. Végleges szőrtelenítésre meg nem akarok menni! Amugy 13/L válaszokat előre is koszi

2016. ápr. 13. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Szőrteleníto krém :) amúgy ha borotvalkozol nem csak hónalj hanem bárhol akkor előtte aztasd ki magad de sajnáld az időt rá ... Női borotvahab , nem eldobható Szappanos bevonatú borotva es kész én iszonyúan nézem ki mindig borotvalkozas után két napig..azóta vagy ezt alkalmazom vagy szortelenito krémet :)
2016. ápr. 14. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:

A krém ugyanazt csinálja mint a borotválás, szóval az nem jobb megoldás, plusz káros is.

Szóval marad a gyanta. Ha véraláfutásos lettél tőle akkor nem jól használtad... menj kozmetikushoz aki ért hozzá.

2016. ápr. 14. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Utolsó :) bocsi nem teljesen értek egyet ha karos is akkor sem ugyanaz mint a borotva különben nekem sem vált volna be :) egyen függő mint ezer más dolog

Udv

2016. ápr. 14. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
45%

Ezek a krémek lemarják a szőrt a bőröd felett, épp ezért a hatása ugyanaz mintha leborotválnád, mitől lenne hatásosabb?

Viszont mivel egy erős maró anyagról van szó így káros a bőrnek, a szervezetnek és mérgezi a vizeket, környezetet. Szóval a legrosszabb amit csak használni lehet a célra, az ez. Senkinek nem ajánlom, akit kicsit is érdekel az egészsége és a környezete.

2016. ápr. 14. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Víznek? Én zsepibe törlöm es kidobom... :)

Nekem nem piros tőle semmi bajom ki sem pattogok, nem tudom mit nehéz ezen felfogni. H valakinek bevált az ami neked nem vagy te ellenzed :) sajnálom én így csinálom. :)

2016. ápr. 14. 14:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!😊
2016. ápr. 14. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:
45%

Epilátor lenne a legjobb. Csak először fáj, idővel megszokod. Én hónaljon meg sem érzem, lábon sokkal fájdalmasabb, de ne legyen túl hosszú a szőr. Gyantázást meg bízd kozmetikusra szerintem, de ez is gy jó megoldás, Én betartom azt, hogy csak epilálom vagy gyantázom egy éve, és nagyon sokat gyengült.

A szőrtelenító krém borzalmas, itt van egy egyszer használt tubus. Konkrétan szennyvíz szaga van, alig használ és olyan erős vegyi anyag van benne, hogy kiütést okozott. Tényleg ugyanolyan, mint a borotva, csak káros.

2016. ápr. 14. 21:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi
2016. ápr. 25. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!