Fiúk, férfiak! Hogyan oldjátok meg hogy ne legyen borostás az arcotok és ne csattogjon ki borotválkozás után?
Figyelt kérdés
Nekem van pár piros pötty, mert minden reggel kell borotválkozzak, és már délutánra elég feltűnően borostás az arcom. Mit tehetnék, hogy ne is irritálja annyira és ne is legyen látható a feketeség.2016. ápr. 9. 13:19
1/6 anonim válasza:
Jó vicceid vannak, mivel folyamatosan nő ezért nyilvánvalóan sehogy.
2/6 anonim válasza:
Ha olyan erős növekedésű az arcszőröd, lehet hogy hagynod kéne borostásan. Azt lehet nyírni géppel, nem pattogzik ki, nem fáj, és az is tud jól kinézni ha szépen megcsinálja az ember.
3/6 anonim válasza:
Amúgy én is úgy szoktam, hogy nullással végignyomom, nem is cseszi szét a bőröm, gyorsabb is. Bár én kifejezetten szeretem ha borostás.
4/6 anonim válasza:
Nekem sosincs ilyen problémám, lehet valamit rosszul csinálsz, nem használsz borotvahabot, gélt, vagy csak nagyon keveset. És lehet nem éles a borotva, mert különben 2 napig ne nem szabadna borostásnak lenni, de 1 nap biztos.
5/6 anonim válasza:
Akinek gyorsan nő a szőre az pár óra után borostás, ezzel nem lehet mit kezdeni...
Kipattogás ellen meg after shave... alkoholmentes.
6/6 anonim válasza:
Én semmi kencét nem használok rá. Csak annyi a bajom a dologgal, hogy a pofámon (még) gyérebb mint a szám körül, állvonalam mentén, satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!