Ez normális? 16/L
Figyelt kérdés
13 éves korom óta egyáltalán nem nőttem semennyit sem, 166 centinél megálltam, mellem egyáltalán nem volt. Viszont egy hónapja, március elején újra elkezdtem nőni, és elég sokat nőttem folyamatosan, (most kb egy hete álltam meg) most 181 centi vagyok. A melleim is nőttek, 70/B-sek lettek. A lábam 39-es (ilyen magassághoz lehet, kicsit kicsi), a súlyom pedig 69,5 kiló. Normális, hogy ennyit nőttem? Tudom, hogy fejlődő szervezet vagyok, meg hogy kb 20 éves koráig nő az ember, de egy hónap alatt 15 centi azért elég sok szerintem... Mennyit nőhetek még?? (nem vagyok kamu)2016. ápr. 8. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!