Szép a fehér bőr? ------
Figyelt kérdés
Elég fehér a bőröm (egy 10-es skálán kb. 2-es, 3-as), hozzá vörösesbarna hajam van. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy nektek bejönnek az ilyen típusú lányok?2010. ápr. 5. 18:30
21/31 anonim válasza:
persze, hogy szép..nekem is hófehér bőröm van, nagyon sötétbarna hosszú hajjal:) (bár nekem nincsenek pattanásaim, csak mitesszereim=/-én azok ellen küzdök:D-de az se sok van) am. ha nagyon komoly a helyzet, akkor a bőrgyógyász írt rá gyógyszert?Egyik ismerősöm fél-1 évig szedte..és gyönyörű lett az arca, ahhoz képest, milyen volt:) (ő is fehér bőrű egyébként) + még azt tenném a kérdésedhez, nem az számít, milyen a bőröd, hajad színe, hanem az összhatás..az a lényeg:)
15/L
22/31 A kérdező kommentje:
Köszi. Annyira azért nem vészes, csak mensi előtt csúnya nagyon. Az életmódom miatt nem szedek gyógyszereket, csak nagyon különleges helyzetekben, így azt nem. Bio kozmetikushoz járok, illetve igyekszem helyesen táplálkozni.
2010. ápr. 11. 11:13
23/31 anonim válasza:
Értem..am az Aknesol is nagyon jó erre, nem tudom kezeled-e vele az arcodat..nekem inkább régebben voltak pattanásaim(1 éve), és nekem 2-3 nap múlva teljesen levitte..csak nem szabad mindennap gyakran használni, mert kiszárítja az arcot és utána hámlik..tapasztalat)bár vmikor nem nyúltam hozzá és akkor is lement!:) meg az idegességtől is előjönnek...:S(úgyhogy azt se szabad):D én se táplálkozok olyan helyesen, de én is változtatok vmennyit..pl sok gyümölcs:) sok sikert neked!
25/31 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Még annyit, hogy az Aknesolt fel kell íratni, vagy csak úgy vény nélkül is lehet kapni?
2010. ápr. 11. 11:29
26/31 anonim válasza:
Vény nélkül kapható és úgy 1200 Ft körül van!De nagyon jó!Nekem teljesen bevált, csak tényleg figyelj, ne használd gyakran,mert kiszárítja a bőrt(tehát hámlik, nem feltűnő megnyugtatlak) ja és vattapamaccsal vidd fel az arcodra!:) Sok sikert!
27/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy! Holnap meg is veszem a gyógyszertárban.
2010. ápr. 11. 11:37
28/31 anonim válasza:
Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem!Am. még eszembe jutott, hogy nekem van miss sporty so clear púderem, ami bakteriális hatású, csökkenti a pattanások kialakulási esélyét, megköti a felesleges olajat a bőrön, megakadályozza a bőr kifényesedését, miközben ápolja azt!És természetesen nem tartalmaz olajat!Tehát matt, szép fedést biztosít az arcnak, miközben jót tesz a problémás bőrnek!Ez is úgy 1200 Ft körül van..bár akciósan vettem..nem emlékszek pontosan az eredeti ára mennyi volt, de max 2000 Ft lesz!Ezt is ajánlom szeretettel!:)
29/31 anonim válasza:
bocsi elírtam.. nem bakteriális, hanem antibakteriális!!:)
30/31 anonim válasza:
Hát én Zineryt ecsetelőt használok a pattanásaimra(olyasmi ,mint az aknesol)ez 1220 Ft,receptre van és tök jó.Am nekem is fehér a bőröm és vöröses a hajam,bár inkább vöröses-sötétszőke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!