Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fontos! Szerintetek ez a lány...

Fontos! Szerintetek ez a lány hány kg körül lehet? (163 cm)

Figyelt kérdés

Az első képen ő az, aki csinálja a képet.

[link]

[link]

2016. ápr. 4. 22:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Azért fontos, mert én is ilyen magas vagyok és 52 kg hozzá, mégis úgy nézek ki mint egy teleszart búvárruha hozzáképest, ugyanis én keveset sportolok az étkezésemre pedig egyáltalán nem figyelek oda. De ezen változtatni akarok, és ez a lány példakép számomra, amennyire így instagramon keresztül látom nagyon kitartó és céltudatos.

Azért vagyok kíváncsi a véleményetekre, hogy nekem vajon fogynom kéne, hogy hasonlóan nézzek ki, mint ő, vagy odafigyelni az egészséges táplálkozásra, napi szinten sportolni és megőrizni a súlyom. Úgy látom inkább a 2. Opció :DD

2016. ápr. 5. 07:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem túl vékony. Főleg az első képen.
2016. ápr. 5. 08:15
 13/13 anonim ***** válasza:
55 kilóra tippelném
2016. ápr. 6. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!