Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Mi a véleményetek...

Lányok, nők! Mi a véleményetek a hosszú hajú fiúkról, férfiakról?

Figyelt kérdés
Korral, ha lehet:)

2016. ápr. 4. 21:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Van akinek jol all, van akinek nem.. de nem jonnek ossze hosszuhajuval mint parom..
2016. ápr. 9. 13:24
 12/14 anonim válasza:
ha jól áll, akkor kifejezetten tetszik :) 16/l
2016. ápr. 10. 20:24
 13/14 Rozsda~RUST válasza:
Nekem félhosszúnak mondható hajam van. Mostanában hátrafelé simítottam , mert a szememet már nagyon zavarta. Így hátrafele szeretem , újjabb mint a szimpla. a baj az , hogy ha ilyenre szárítom be akkor szőkr herceges lesz a hajam
2016. máj. 21. 01:15
 14/14 anonim ***** válasza:
13%

Manapság szerintem túl sokat foglalkoznak az emberek a külsejükkel.

Szerintem, jobb, ha a tisztaságon és az egészségen kívül nem vacakol valaki a hajával-bőrével, stb. És mondom ezt úgy, hogy fiatalon a 70-es években egyforma hosszú hajunk volt, fiúknak-lányoknak egyaránt, csak azért mert.

De azt túlzásnak gondolom, hogy férfiak reggel félórákat készüljenek, a hajukat így meg úgy alakítgassák, zselézzék, amig nem elég szépek a tükörben.

2016. máj. 21. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!