Szőrös mellkas szavazás. Lányok, melyik jön be leginkább?
Figyelt kérdés
Szavazzatok! Elég a számot beírni. Ha a csupasz mellkast szeretitek, akkor is megírhatjátok a véleményeteket!
Kort is írjatok, hogy lássuk, hátha látni fogjuk melyik korcsoportnak melyik jön be leginkább.
Íme a versenyzők:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
2010. ápr. 5. 16:41
11/23 anonim válasza:
4.-es aztaku.rva, egész meg ijedtem tőle.
12/23 anonim válasza:
Ha ezek közül kellene választani, akkor az 1-es. Egyébként az összhang a fontos, szerintem....ne legyen egy csubakka. Egy izmos pasin jól tud mutatni, ha nincs rajta szőr és teljesen csupasz. De mondjuk ugyanez egy vékony srácon már inkább kisfiús kinézetet kölcsönöz. A mostani párom átlagos testalkatú, és szőrös a mellkasa...de imádom, olyan jó illata van mindig! Volt már "csupasz" is. Mindegyikben megvan a szépség.
13/23 anonim válasza:
áá 4. nagyon durva.
de én is inkább a csupaszra szavazok ;)
14/23 anonim válasza:
Szerintem Federer nagyon jól néz ki, tehát 1. ;)
21/L
15/23 anonim válasza:
ezekközül egyiksem.nemkell h totál csupasz legyen de ennyire már azért nelegyen yetis
18/23 anonim válasza:
nekem a barátomé!!:)))övé is szőrös de a képeken lévőké már nagyon az.20/L
20/23 anonim válasza:
Nekem egyik sem, olyan mintha egy pamacs oda lenne ragadsztva. Nem tudom, pedig nincs különösebb bajom a szőrös mellkassal, de ezek valahogy nem jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!